Keystone logo
Mediterranean College, Athens

Mediterranean College, Athens

Mediterranean College, Athens

Introduksjon

Vi utmerke seg fordi ...

Vi er en ledende høyere utdannelsesleverandør siden 1977 Å være den første private høyskolen som ble grunnlagt i Hellas tilbake i 1977, er vi stolte av våre banebrytende tiltak som har formet privat høyere utdanning i Hellas.

Vi samarbeider med anerkjente britiske universiteter Vi opprettholder strategiske partnerskap med høyt respekterte britiske universiteter, som gir oss en konkurransefortrinn for våre kandidater i deres karriereutvikling.

For hver student er unik Vi har utviklet student-sentrert systemer og tjenester som tar sikte på individuell studiestøtte og fører til høy faglig prestasjon.

Vi investerer i våre ansatte Vi anvender et sofistikert personaleutvalg og vurderingssystem og en strukturert årlig personalutviklingsplan for å levere vårt løfte om "Excellence in Education".

Vi fokuserer på våre studenters ansettelsesevne Vår "MC-ansettelsesordning" gir en fordel for våre studenter i deres karriereforfølgelse.

Vi tilbyr flere muligheter for utvikling Gjennom våre mangfoldige faglige, kulturelle, sportslige og sosiale aktiviteter, bidrar vi til vår faglige og personlige utvikling.

Vi lover et rikt studenteliv Våre Studentforeningens yttermuralaktiviteter og Studentklubber

Vår historie

Middelhavet College er den første uavhengige Anglophone College som finnes i Hellas, i 1977. Siden da har den kontinuerlig operert i henhold til standarder for land med en lang tradisjon i høyere utdanning, som for eksempel USA og Storbritannia. Middelhavet var den første høyskolen i Hellas (i 1992) til å "franchise" et studieprogram fra et britisk statsuniversitet.

I dag, i samarbeid med anerkjente britiske universiteter og tildelende organer, tilbyr Middelhavskollegiet en bred portefølje av franchise-, post- og videreutviklet faglig utvikling (CPD) -kurs. Studentene har mulighet til å registrere seg til programmer som leveres på heltid eller deltid / fleksibel modus og undervises på engelsk eller gresk.

Etter vellykket gjennomføring av kursene blir studentene tildelt grader og kvalifikasjoner som utstedes av samarbeidende universiteter som tildeler organer. Middelhavet er en høyskole lisensiert og godkjent av Hellenic Ministry of Education og dets grader er internasjonalt anerkjent og profesjonelt tilsvarende de som tildeles av greske statlige universiteter. Grader er også anerkjent av UK NARIC.

College er i samsvar med flere kvalitetsstandarder: Det er akkreditert av British Accreditation Council (BAC), som en institusjon som tilbyr høyere utdanning, og blir vurdert av UK Quality Assurance Agency (QAA), en organisasjon som overvåker kvalitetsstandarder for britiske universiteter. I dag opererer Middelhavskolen to campus i Athen og Thessaloniki, som ligger i sentrum av byene, og er dermed lett tilgjengelig med alle offentlige transportmidler.

I et moderne læringsmiljø tilbyr høgskolen sine kurs i 7 akademiske skoler: Business School, School of Tourism

Høgskolen har også gjennomført ledende tiltak, herunder utvikling av en helhetlig ansettelsesordning som forbedrer studenters arbeidsevne i samarbeid med et bredt nettverk av industripartnere.

Som en student-sentrert høyskole gjør Middelhavet ethvert forsøk på å utvikle styrker og evner i hver elev ved å tilby støttetjenester, som personlig veiledning, rådgivning, læringsstøtte og karriere, stipendier

Vårt oppdrag

I det 21. århundre har Middelhavskollegiet - i samarbeid med anerkjente utenlandske universiteter - utviklet seg til en høyere utdanningsinstitusjon med en ledende rolle i Hellas i studiefagene økonomi, næringsliv, datavitenskap, samfunnsvitenskap, turisme, helsepersonell og ingeniørfag. Høgskolenes høykvalitets akademiske programmer tilbys innen et pedagogisk miljø hvor kvalitet alltid samsvarer med studentens behov.

For å realisere sitt oppdrag for akademisk fortreffelighet, student suksess, faglig og teknologisk innovasjon samt et sosialt bidrag , arbeider høgskolen med dedikert fagpersoner og faglig personell av høy kvalitet, utpreget for deres undervisning, studentstøtte, forskning og faglige prestasjoner.

Strukturert på solid grunnlag og prinsipper, har Middelhavsuniversitetet som mål å gjennomføre sitt oppdrag og bli et anerkjent internasjonalt læringssenter i Hellas . Våre spesielle mål er å:

 • Gi våre studenter en grundig forberedelse på sitt utvalgte felt, for å støtte deres vellykkede oppføring i arbeidsmarkedet.

 • Vær støttende til våre studenter og skape et læringsmiljø som vil "utfordre" og disiplinere dem, og dermed fremme etikk, ansvar og integritet.

 • Hjelp våre studenter til å utvikle overførbare ferdigheter, som kritisk tenkning, kreativitet, analyse og synteseevne, kommunikasjonsevner som de vil kunne bruke i alle faglige, akademiske eller sosiale sammenhenger.

 • Forbedre studenters arbeidsforhold på alle mulige måter og aktivt bidra til å få bransjens erfaring og sysselsetting.

 • Forbered våre studenter for ledende stillinger i nasjonale og internasjonale økonomier, ved å tilby dem en bred og varierende akademisk opplevelse.

 • Gi våre akademiske medarbeidere muligheter for utvikling, ved å berikke deres kunnskapsbase og lærerferdigheter til fordel for våre studenter.

 • Gjennomgå kontinuerlig og utvikle våre programmer og tjenester for å sikre realiseringen av vår visjon.

 • Gjør College tilgjengelig for alle studenter som har de relevante faglige kvalifikasjonene, ved å tilby fleksible leveringsmønstre og faglige / sosiale stipendier.

 • Forbedre vår internasjonale status ved å tiltrekke internasjonale studenter og ansatte.

 • Utvide våre faglige og forskningsrelasjoner med nasjonale og internasjonale utdanningsinstitusjoner og akademikere med internasjonalt omdømme.

 • Delta i samfunnets sosiale liv ved å fremme kulturelle og vitenskapelige aktiviteter.

Steder

 • 2-4 Egnatia St., 54626, Thessaloniki

 • Pellinis 8 & 107 Patision Ave, 11251, Athens

Spørsmål