Keystone logo
Mesa Community College Associate in Applied Science in Fashion Design and Merchandising
Mesa Community College

Associate in Applied Science in Fashion Design and Merchandising

Mesa, USA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Har du en forståelse for mote og de populære og unike trendene vi ser på internett og i motemagasiner? Har du et kunstnerisk blikk når du setter sammen et antrekk? Hvis du ønsker å gjøre lidenskapen din om til en karriere og få en motegrad, kan vårt program for motedesign og merchandising hjelpe deg med å starte på rett fot. Når du har fullført dette programmet, kan du gå inn i den spennende verdenen av motevarehandel som en grossist- og detaljhandelskjøper, salgsrepresentant, nettbutikk, vareutstilling, vindustrimmer og mer! Med videreutdanning vil du være kvalifisert til å bli innkjøps- eller supply chain manager.

Dette Fashion Design and Merchandising-programmet plasserer deg strategisk i skjæringspunktet mellom mote, forretning og markedsføring. Våre erfarne instruktører vil gi deg grunnlaget for moteteori, de sosiale og teknologiske aspektene ved tekstil- og klesindustrien, og opprettelse, promotering, distribusjon og detaljhandel av forbruksvarer i et globalt miljø. Læreplanen vår understreker viktigheten av lederskap, teamarbeid, kreativitet og effektiv kommunikasjon gjennom hele produktets livssyklus.

MCCs tilknyttede grader forbedrer CV-en din og forbereder deg til å gå inn i arbeidsstyrken med en fordel. Enten du er interessert i å bare fullføre grunnleggende, obligatoriske høyskolekurs eller spesialisere deg på et spesifikt område, er det en grad for deg.

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål