
Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) in
Associate of Applied Science in Baking and Pastry Arts Milwaukee Area Technical College

Introduksjon
Lær teknikker for å produsere håndverksbrød, bakverk, feiringskaker, konfekt og utstillingsstykker. Du vil få muligheten til å lære førstehånds hvordan du driver en vellykket bakeri-/kafédrift fra forsiden og baksiden av huset.
Studenter som fullfører Baking and Pastry Arts associate degree tekniske kurs mottar tittelen Certified Pastry Culinarian fra American Culinary Federation.
Sysselsettingen i matlagingssektoren forventes å øke i hele USA, inkludert en økende etterspørsel etter spesialprodukter.
Du kan få det tekniske diplomet Bakeproduksjon på vei til å fullføre denne tilknyttede graden.
Ytterligere programdetaljer
Kursene legger vekt på profesjonalitet i forberedelsesprosedyrer, produksjonsmetoder og presentasjon, kostnadskontroll og mattrygghet. Du tilbereder varene som serveres i den studentdrevne 6th Street Café.
Bakere trenger vanligvis å stå i lange perioder og krever full bruk av armer, hender og fingre. Leseevne og grunnleggende matematikkferdigheter er viktig. Andre egenskaper inkluderer en vilje til å ta ansvar for kvaliteten på arbeidet; og evnen til å samarbeide godt med andre.
Læreplan
Kurs | Kursnavn | Studiepoeng |
BAKING-120 | Grunnleggende baketeknikker ‡ ^ | 3 |
BAKING-122 | Bakeprinsipper og ingrediensfunksjoner ^ | 3 |
CULART-100 | Introduksjon til Food Service/Hospitality Industry ‡ | 1 |
CULART-117 | Ernæring for kulinarisk kunst ^ | 1 |
CULART-118 | Bærekraftige matsamfunn | 1 |
CULMGT-112 | Matservice Sanitet ^ | 2 |
MATH-134 | Matematisk resonnement ^ (eller) Et hvilket som helst 200-nivå MATH-kurs | 3 |
BAKING-101 | Spesielle bake- og konditorteknikker 1 ‡ ^ | 3 |
BAKING-125 | Håndverksbrød ‡ ^ | 3 |
BAKING-129 | Sunn og naturlig baking ‡ ^ | 2 |
BAKING-130 | Felterfaring innen bake- og konditorkunst ‡ ^ | 1 |
CULMGT-105 | Kulinarisk matematikk og kostnadskontroll ^ | 3 |
ENG-195 | Skriftlig kommunikasjon ^ (eller) ENG-201 Engelsk 1 ‡ | 3 |
BAKING-108 | Hotell- og restaurantdessertproduksjon ‡ | 2 |
BAKING-113 | Kakepynt, glasur og fondant ‡ | 3 |
BAKING-131 | Baking og klassiske kaker ‡ | 2 |
CULART-109 | Garde Manger 1 ‡ | 1 |
CULART-116 | Mise en Place/Culinary Fundamentals ‡ | 2 |
CULART-122 | Aksjer, supper og sauser ‡ | 1 |
ENG-196 | Muntlig/mellompersonlig kommunikasjon ^ (eller) Ethvert 200-nivå ENG- eller TALE-kurs | 3 |
SOCSCI-103 | Tenk kritisk og kreativt (eller) Ethvert 200-nivå SOCSCI- eller HIST-kurs | 3 |
BAKING-107 | Kafédrift ‡ | 5 |
BAKING-127 | Sjokolade, konfekt og sukkerarbeid ‡ | 3 |
HOTEL-133 | Veiledning i gjestfrihetsbransjen | 3 |
PSYCH-199 | Psykologi av menneskelige relasjoner (eller) Et hvilket som helst 200-nivå PSYCH-kurs | 3 |
Totale studiepoeng | 60 |
‡ Forutsetning påkrevd.
^ Teller mot å få det tekniske diplomet i Baking Production.
Kravene til studieplanen kan endres.
Dette Associate in Applied Science-programmet vil overføres til en eller flere fireårige institusjoner.
Nåværende MATC-studenter bør konsultere sin akademiske programplan for spesifikke læreplankrav.
Programresultater
- Demonstrere ferdigheter i baking og bakverk
- Anvende prinsipper for sikkerhet og sanitær i matserveringsvirksomhet
- Bruk ernæringsprinsipper
- Analyser finansiell informasjon om mattjenester
- Bruk veiledningskompetanse
- Relater matserveringsdrift til bærekraft
Karriereutsikter
Det amerikanske Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook-data viser at sysselsettingen i matlagingssektoren forventes å øke. Høyt dyktige bakere bør være spesielt etterspurt på grunn av den økende etterspørselen etter spesialprodukter.
Mulige karrierer
- Konditor
- Baker
- Chocolatier
- Forsknings- og utviklingskonditor
- Matstylist
- Håndverker brødbaker
- Bakerisjef
- Bakeri eier
Opptakskrav
- Evne til å løfte opptil 50 pounds, og kjøp av en uniform og bakverksverktøysett er også nødvendig for dette programmet.
Akkreditering
Dette programmet er akkreditert av American Culinary Federation Education Foundation Accrediting Commission (ACFEFAC), 180 Center Place Way, St. Augustine, FL 32095