Keystone logo
MIU City University Miami

MIU City University Miami

MIU City University Miami

Introduksjon

Et universitet for den virkelige verden

MIUs oppdrag er å tilby innovative og rimelige høykvalitetsstudier og læringsmuligheter til studenter over hele verden.

En forpliktelse til fortreffelighet og kvalitet inspirerer programmene våre som forbereder studentene til å møte globale utfordringer og lykkes med å bruke sin akademiske kunnskap til virkelige situasjoner .

Som en del av Proeduca Group, en global leder innen nettbasert utdanning, integrerer MIUs innovative utdanningsmodell avansert teknologi med personlig tilpasset utdanning av høy kvalitet.

Grunner til å studere ved MIU

En amerikansk akkreditert grad. Lisens og akkreditering

Å studere i USA gir muligheten til å komme inn på det internasjonale arbeidsmarkedet gjennom «inngangsdøren», da en kvalifikasjon fra USA gir et konkurransefortrinn i mange land. MIU er lisensiert av Florida Department of Educations Commission for Independent Education og er akkreditert av ACICS – Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Kvalifisert internasjonalt fakultet

I vårt oppdrag om å gjøre MIU til universitetet for den virkelige verden, balanserer vårt internasjonale fakultet forretningsverdenen og den akademiske verdenen, genererer og sprer kunnskap som kan brukes til alle typer virksomheter.

Stipendmuligheter og fleksible undervisningsplaner

Ved MIU er vi forpliktet til å hjelpe så mange mennesker som mulig å få tilgang til universitetsutdanning. Av denne grunn gir vi en rekke stipend basert på fortjeneste og potensial. I tillegg tilbyr MIU en spesiell betalingsplan, som lar studentene finansiere studiene med fleksibilitet. Ikke sett utdannelsen din på vent!

Nettbasert pedagogisk ledelse

Hos Proeduca Group kommer verdiene våre fra troen på at vi kan bruke innovasjon og teknologi til å sprenge grenser, og gagne mennesker over hele verden ved å gi tilgang til utdanning av høy kvalitet. MIU drar nytte av gruppens prestisjetunge nettbaserte utdanningsmodell, som er basert på 4 nøkkelpilarer:

 • Omfattende læringsressurser som gir mulighet for selvstudier og dypdykking i områder av interesse.
 • En eksklusiv personlig veileder som fra dag én støtter og veileder studenten gjennom hele den akademiske prosessen (Administrasjon, Akademiker, Teknologi).
 • Live online klasser. Godt strukturerte, interaktive og fakultetsledede, de er en sann forlengelse av den tradisjonelle klasseromsopplevelsen. De vil alltid bli registrert og kan nås når som helst via nettcampus.
 • Det kontinuerlige evalueringssystemet, for en progressiv og kontinuerlig læringsprosess.

MIU gir deg muligheten til å velge mellom to ulike studieformer. Hvert format er designet for å møte de ulike spesifikke behovene til studentene.

på nett

 • Tilpasning til rytmen din. Fordel arbeidsmengden din i henhold til din personlige studierytme, timeplan og karriere. Dette gjør deg i stand til å finne den optimale balansen mellom dine læringsmål og faglige mål.
 • Topp pedagogisk teknologi. Programmet vårt bruker den beste bruken av teknologi for utdanning for å gi en eksepsjonell fjernundervisningsopplevelse. Vi bruker en kombinasjon av nettdiskusjoner, multimediedokumenter, videokonferanser, workshops og mer for å gi en svært tilpasset, interaktiv og brukervennlig pedagogisk opplevelse.
 • Fordi livet er digitalt. Hver dag har bedrifter team spredt over hele verden, som leder prosjekter fra forskjellige deler av verden. Vårt nettformat gjenspeiler denne virkeligheten, slik at du kan finne balansen mellom akademisk fremgang, faglig vekst og personlig oppfyllelse. Ikke sett livet ditt på vent!

Hybrid

 • Den amerikanske erfaringen. Bo i Miami, et internasjonalt knutepunkt for multikulturalisme, og opplev kjas og mas i en stor amerikansk by.
 • Virkelig mangfoldig. Møt internasjonale fagfolk med ulik bakgrunn og skap langvarige forretningsforhold.
 • Et utbrudd av syn. Hver kohort er håndvalgt og begrenset i størrelse, slik at hver enkelt student kan samhandle personlig med internasjonale fakulteter og klassekamerater, og få mest mulig ut av klassene sine.

Campus funksjoner

MIUs hovedcampus

Ligger i de travle finans- og forretningssentrene i Miami mellom sentrum og Brickell, hvor Floridas mest prestisjefylte universiteter ligger.

en 7000+ kvadratfot campus, spesielt designet for å imøtekomme:

 • Klasserom
 • Auditorium
 • Bibliotek
 • Av Recording Studio
 • Kafeteria og salongområder

  Visumkrav

  F1 studentvisum

  Hvis du har bestemt deg for å studere hybridprogrammet ditt i Miami og du er en internasjonal student, må du søke om et F1-studentvisum, som kan behandles med bistand fra MIU.

  Hvordan får jeg studentvisum?

  1. Når vi godtar påmeldingen din, vil du bli registrert for Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) og må betale SEVIS I-901-avgiften ($350).
  2. Parallelt vil din personlige rådgiver ved MIU sende deg en lenke for å fylle ut og betale Form I-20 ($250). Når vi mottar betalingskvitteringen, sender vi deg skjema I-20.
  3. Etter at du har mottatt skjemaet I-20 og registrert deg i SEVIS, kan du søke om F1-visum ved den amerikanske ambassaden eller konsulatet.
  4. Du må presentere skjema I-20, MIUs akseptbrev og påmeldingsavtale når du deltar på visumintervjuet.
  5. Administrasjonskontoret til ambassaden din vil komme tilbake til deg med F1-visumvedtaket. Vi anbefaler internasjonale studenter å begynne opptaksprosessen med nok tid før klassene begynner til å ha tid til å fullføre visumprosessen.

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • 111 NE 1st Street, 6th Floor, FL 33132, Miami

  Spørsmål