Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Introduksjon

Nå potensialet ditt ved Manchester Met - et ambisiøst universitet med en stolt historie

Manchester Met ligger i sentrum av Manchester, en spennende og levende by, full av museer, gallerier, teatre og musikkarenaer. Den har en stolt historie som går tilbake til 1824 og har en mangfoldig internasjonal befolkning fra over 100 forskjellige land.

Universitetet gjennomgår et investeringsprogram på 400 millioner pund for å forbedre undervisnings- og forskningsfasiliteter, bygninger og offentlige rom. Det har nylig vært investert i deres Grosvenor-bygning, School of Digital Arts, Institute of Sport og Dalton-bygningen, en ombygging av fakultetet for naturvitenskap og ingeniørvitenskap.

Manchester Met er også forpliktet til å anerkjenne høyt presterende internasjonale studenter og tilbyr et omfattende utvalg av stipend. Vilkår og betingelser gjelder.

Campus funksjoner

Manchester Met har imponerende forelesningssaler, seminarrom og studiesoner som har den nyeste teknologien og spesialutstyr. Det er også hjemmet til PrintCity, et innovasjonssenter for 3D-utskrift og har et utrolig 24-timers bibliotek fylt med mer enn en million bøker, tidsskrifter og e-ressurser*.

*akademisk år 2020-21

En rekke IT- og mediefasiliteter er også tilgjengelig, inkludert multimedieteknologi og høyspesifikasjonslaboratorier.

Sport

Manchester er hjemsted for noen av de største navnene i sporten, og dette har inspirert Manchester Met til å tilby et bredt spekter av sportsaktiviteter til studenter. Uansett hvilken sport eller aktivitet du elsker eller ønsker å prøve, vil du finne det du trenger.

Undersøkelser

Nitti prosent av universitetets forskningseffekt er 'verdensledende' eller 'internasjonalt utmerket'**, noe som vitner om kvaliteten på forskningen det utfører. Finn ut om omfanget, dybden og ambisjonen til arbeidet deres og hvordan de gjør en global innvirkning ved å besøke nettstedet deres. **REF 2021

Studentstøtte

Manchester Met har en svært erfaren stab som tilbyr karriereråd og gratis engelskspråklig støtte. De har også et dedikert internasjonalt kontor for å sikre at internasjonale studenter får all støtten de trenger for å lykkes.

Hver student ved Universitetet er også automatisk medlem av Studentsamskipnaden, som er til for å sikre at studentene får den beste opplevelsen de kan under studiene.

    Steder

    • Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

    Spørsmål