Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Introduksjon

På Feliciano School of Business ved Montclair State University, er vi drevet med ett mål: å forvandle dagens studenter til morgendagens bedriftsledere.

Som en School of Business student, vil du få ferdigheter, kunnskap og erfaring du trenger for å konkurrere med suksess i dagens globale markedet. Våre programmer tilbyr et unikt sett av erfaringer utviklet for å kjøre suksess i en rekke av bedriftens, non-profit og offentlig sektor.

analytisk perspektiv

Du vil engasjere seg med en verdensklasse fakultet tenkte ledere og fagfolk, som vil hjelpe deg å tilegne seg analytisk tenkning, strategisk kommunikasjon og lederegenskaper som er grunnlaget for varig profesjonell suksess.

Vårt omfattende MBA-programmet vil drive din nåværende karriere til neste nivå eller skifte gir og utforske nye retninger. Vi tilbyr den fleksibiliteten du trenger, med en læreplan som utvikler ditt talent og ferdigheter - mens imøtekommende arbeidsordning.

Forlovet med Whole World of Business

Din omfattende utdannelse vil ikke ende i klasserommet. Du vil være i stand til å sette virksomheten teori ut i praksis - og få salg erfaring med potensielle arbeidsgivere - fra hands-on co-op og internship-programmer.

Gjennom regelmessig foredrag og programmer, vil du engasjere og kontakt med bemerket bedriftsledere og gründere, bedrifts venner og partnere, og et nettverk av aktivt engasjert alumni som vil åpne dører for deg gjennom hele din karriere. Våre studenter er ledende innen sitt felt, og er en uvurderlig ressurs for deg gjennom hele yrkeslivet. Tilgangen til dette nettverket av dynamisk. dedikerte alumni er en viktig del av virksomheten skolen opplevelse.

En Agile Mindset

Hva gjør en næringslivsleder? Vi tror det er evnen til å tilpasse seg og svare på utfordringene i et utviklende forretningsmiljø.

Vår Career Services Center vil hjelpe deg med å identifisere og utforske best tilpasning karriere alternativer, kontakt med internship-programmer eller lande en fulltidsjobb i det valgte feltet.

Når du delta i vår mangfoldig fellesskap av smidige, ressurssterke studenter, vil du utvikle tenkemåte og ferdigheter du trenger for en levetid på personlig og profesjonell suksess.

Steder

  • USA Online, USA

Spørsmål