Keystone logo
Morrison Institute of Technology AAS i nettverksadministrasjonsprogram
Morrison Institute of Technology

AAS i nettverksadministrasjonsprogram

Morrison, USA

0 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

En nettverksadministrator trenger ikke å vite det nyeste og beste, men de kan aldri være for langt bak "blødende kanten" som definerer banebrytende datateknologi.

Nettverksadministrasjon definerer jobben til nettverksadministratoren. De har til oppgave å designe, sette opp, feilsøke og støtte alle datanettverk for alle organisasjoner som er avhengige av datamaskininfrastrukturen.

Programmet for nettverksadministrasjon er designet for å forbedre sysselsettingssjansene og forberede deg til å komme videre i det valgte feltet. Våre tekniske kurs gir den kunnskapsbasen som kreves for å komme inn og jobbe i det valgte feltet. De tilknyttede kommunikasjonskursene gir opplæring i de ferdighetssettene som øker ledelsespotensialet ditt.

Vårt nettverksadministrasjonsprogram gir praktisk instruksjon med utmerkede karrieremuligheter. Fokuser på å forbedre dine ferdigheter, trygg på at det støttende kurset vil hjelpe deg med å forstå de tilsynelatende ikke-relaterte ferdighetene som er viktige for å utmerke seg i dette kritiske feltet.

Dette programmet gir instruksjoner om grunnleggende datamaskindrift, maskinvare, operativsystemer, feilsøking, grunnleggende Internett, LAN-basert nettverk og utstyr og design, og WAN-grunnleggende.

Støttende kurs gir instruksjon i kommunikasjon. På mange felt kan kommunikasjon av ideer og evnen til å støtte anbefalingene dine til brukere og arbeidsgivere være en viktig komponent i din fremtidige suksess.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Associate Degree i Network Systems Administration
  • Appleton, USA
  • Online USA
 • Diplom i datasystemtekniker - nettverk (CSTN)
  • Barrie, Canada
  • Online
 • Sertifikat for prestasjon i datanettverksteknikk
  • Santa Barbara, USA