Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Introduksjon

Om Mt. SAC

Hos Mt. SAC, studenter kan få full collegeopplevelse uten full college gjeld. Vi gir studentene våre støtte og utmerket utdanning de trenger for å lykkes i nye karrierer, få opptak på topp universiteter eller gå videre i deres nåværende arbeidsliv. Vi har mer enn 260 grads- og sertifikatprogrammer, 25 støtteprogrammer og mer enn 50 studentklubber og atletiske programmer.

Mission Statement

Misjonen til Mt. San Antonio College skal støtte alle studenter i å oppnå sine pedagogiske mål i et miljø med faglig dyktighet. Spesifikt er høgskolen forpliktet til å tilby utdanning, tjenester og opplæring av kvalitet, slik at studentene blir produktive medlemmer av et mangfoldig, bærekraftig, globalt samfunn. The College forplikter seg til å forberede studentene for livslang læring gjennom mestring av grunnleggende ferdigheter, oppnåelse av knytte grader og sertifikater, og ferdigstillelse av karriere og overføre Pathways . Høgskolen vil utføre dette engasjementet ved å tilby et engasjerende og støttende undervisnings- og læringsmiljø for studenter med forskjellig opprinnelse, erfaringer, behov, evner og mål. Høgskolen er dedikert til å betjene samfunnet vårt gjennom å forbedre økonomisk prestasjon, fremme samfunnsengasjement, styrke personlig velvære, fremme kritisk tenkning og berike estetiske og kulturelle opplevelser.

Visjonerklæring

Mt. San Antonio College streber etter å bli sett på som en av de fremste samfunnshøgskolene i nasjonen. Vi vil bli sett på som en leder innen undervisning, programmer og tjenester i samfunnet. Som en fremste samfunnshøyskole, vil vi tilby tilgang til utdanningsprogrammer og tjenester av høy kvalitet, med fokus på studenters suksess i et klima av integritet og respekt. Vi vil tjene dette omdømmet ved å konsekvent overgå forventningene til studentene våre, personalet og samfunnet vårt.

Kjerneverdier

 • Integritet: Vi behandler hverandre ærlig, etisk og respektfullt i en atmosfære av tillit.
 • Likhet og mangfold: Vi respekterer og ønsker alle forskjeller velkommen, og vi fremmer lik mulighet til å lykkes i hele campussamfunnet.
 • Samfunnsbygging: Vi jobber i ansvarlige partnerskap gjennom åpen kommunikasjon, omsorg og samarbeidsånd.
 • Studentfokus: Vi adresserer studentenes og samfunnets behov både i planleggingen og i våre handlinger.
 • Livslang læring: Vi fremmer fortsatt forfølgelse av høye utdanningsmål gjennom lik tilgang til dyktighet i både undervisning og støttetjenester.
 • Positiv ånd: Vi jobber harmonisk, viser medfølelse og er stolte av arbeidet vårt.
 • Effektivt styrmannskap: Vi opprettholder og forbedrer institusjonen og miljøet ved å bruke ressurser på tid, talent, fasiliteter og finansiering effektivt.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

Med et blikk

Våre professorer og instruktører er noen av de beste innen sine felt. Studentene våre kommer fra alle samfunnslag og fortsetter med å gjøre gode ting. Fasilitetene våre konkurrerer med universitetsbygninger, og gir studentene våre muligheten til å jobbe med den beste teknologien på det beste stedet.

plassering

Campus ligger på 420 rullende dekar i Walnut, California, som ligger i den østlige kanten av Greater Los Angeles-området. Byen Walnut regnes som en av de beste småbyene å leve i av Money Magazine. Walnut er en mangfoldig forstad, kjent for sine nasjonalt anerkjente skoler og ridesamfunn. Byen kombinerer landets sjarm med fordelene ved å være bare 25 kilometer fra Los Angeles sentrum og dets utrolige kulturelle og fritidsaktiviteter.

Mt. San Antonio College serverer alle, fra innbyggere til yrkesaktive og internasjonale studenter. Dens lokale College District grenser omfatter lokalsamfunnene i Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, den sørlige delen av Glendora, Hacienda Heights, City of Industry, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas , Valinda, Walnut og West Covina.

Dynamisk fellesskap

Hos Mt. San Antonio College , mangfold er det som bringer campus vår til liv. Studentene våre kommer fra unik bakgrunn og er alle på forskjellige steder i livet. Noen er her rett fra videregående, mens andre har familier og jobber på heltid, men de er alle her av samme grunn: å oppnå sine mål gjennom utdanning. Vi serverer stolt mer enn 50 000 studenter fra alle samfunnslag. Omtrent halvparten av studentene våre søker grader og attester. Den andre halvparten gleder seg over fellesskapsprogrammer, arbeidskraftutviklingskurs og andre ikke-kredittkurs.

Kvalitetsakademikere

Vi er stolte av fortreffelighet og variasjon av våre akademiske programmer. Med så mange forskjellige stier å velge mellom ved Mt. SAC, hvis du starter her, kan du gå hvor som helst.

 • Mt. SAC er en Topp 10 California Transfer College
 • 240 grads- og sertifikatprogrammer å velge mellom
 • 200 fagutvikling og felleskurs
 • Bachelorgrader designet for Mt. SAC-studenter
 • Topp moderne fasiliteter, klasserom og verksteder
 • Den beste teknologien og det beste utstyret som hjelper studentene å lære

Studentstøtte

Takket være vårt blomstrende campusmiljø og spennende studentlag og klubber, Mt. SAC-studenter får den komplette collegeopplevelsen.

 • Mer enn 50 studentklubber
 • 22 atletiske programmer (med mer enn 60 statlige og nasjonale titler)
 • 25 gratis støtteprogrammer for å hjelpe studenter å lykkes på college

Uovertruffen verdi

Som en ideell California Community College, Mt. SAC tilbyr akkrediterte college-kurs for bare $ 46 per enhet. Private institusjoner er i gjennomsnitt 30 ganger dyrere.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Hvorfor Mt. SAC?

Det er utallige grunner til å velge Mt. San Antonio College . Vi tilbyr hundrevis av akademiske, atletiske og støtteprogrammer for å hjelpe studentene våre å oppnå et hvilket som helst mål. Enten du vil overføre til et fireårig universitet, tjene GED-studiet, skaffe deg en grad eller bare ta et par klasser for å hjelpe deg med jobben din, Mt. SAC har et program for deg.

Fleksible programmer, utmerket utdanning

Mt. SAC har mer enn 90 forskjellige gradsprogrammer og 150 sertifikater (karriereopplæring) i bransjer og fag som spenner fra grafisk design til jordbruk til sykepleie til reparasjon av klimaanlegg. Uansett emne er kursene våre av høyeste kvalitet. Mt. SACs studenter, fakultet og høyskolen selv har tjent utallige priser og utmerkelser for arbeidet sitt. Det er vår dedikasjon til dyktighet som har gjort oss til en topp 10 California Transfer College.

Full College Experience uten Full College gjeld

Det koster innbyggere i California bare rundt 1400 dollar per år å delta på Mt. San Antonio College . Vi tilbyr de samme generelle utdanningskursene som UC- og CSU-skoler, men koster titusenvis av dollar mindre. Faktisk kan studentene få sin bachelorgrad med halvparten av studentgjelden bare ved å begynne på Mt. SAC og deretter overføre til et fireårig universitet. På toppen av besparelsene tilbyr vi konkurransedyktige friidrettslag, studentklubber og topp moderne fasiliteter og teknologi akkurat som du vil finne på fireårige universiteter.

Studentstøtte

College kan være vanskelig, spesielt for studenter som ikke har den støtten de trenger hjemme eller som har egne familier å støtte. Derfor gir vi studentene alle verktøyene de trenger for å lykkes. Det inkluderer veiledning, barnehage for barna, ESL-kurs og grunnleggende ferdigheter.

Steder

 • Los Angeles

  Los Angeles, USA

Programmer

Spørsmål