
Vitnemål i realfag (Associate of Science) in
Associate of Science in Hospitality and Restaurant Management
Mt. San Antonio College

Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Los Angeles, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 362 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per utenriks studentundervisning - $ 46 / per enhet California innbyggere undervisning
Introduksjon
Denne Associate of Science in Hospitality and Restaurant Management forbereder studentene til mellomnivå eller Manager-In-Training-stilling i gjestfrihetsbransjen. Studentene får praktisk og ledelsestrening i mattrygghet og sanitærforhold, matproduksjon, servicestyring, tilsyn, kostnadskontroll, økonomisk regnskap, losjihåndtering og gjestfrihetslovgivning. Studenter som lykkes med å fullføre kravene for denne graden, vil også få Food Protection Manager-sertifisering fra National Restaurant Association ved bestått ServSafe-eksamen. Dette programmet er utviklet for å artikulere med Collins College of Hospitality Management ved Cal Poly Pomona samt andre universiteter. Studenter som planlegger å overføre bør rådføre seg med Hospitality Management Coordinator og Counselling for å diskutere overføringsalternativer.

Denne graden krever fullføring av kurs i generell utdanning pluss følgende:

Program læringsutbytte
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, vil en student kunne:
- Finn en gjeldende gjestfrihetsjobb, skriv en rapport om den potensielle arbeidsgiveren, skriv et følgebrev og fortsett.
- Identifiser en anerkjent gjestfrihetsleder og beskriv nøyaktig hvilken type lederstil som er tatt i bruk av denne lederen og egenskapene som gjorde dem vellykkede.
- Bestem tilstedeværelsen av et matbåren sykdom utbrudd.
- Identifiser matbårne patogener, deres kilder og resulterende sykdommer og symptomer.
- Skille mellom de forskjellige tjenestestilene, inkludert amerikansk (forhåndsbelagt), engelsk (familie), russisk (tallerken), fransk (Gueridon).
- Identifiser praksis for matsikkerhet og sanitærforhold i en matservicetjeneste.
- Planlegg en matproduksjonsplan og sett sammen verktøy, utstyr og ingredienser som kreves for å produsere en oppskrift på en organisert og effektiv måte.
- Reseptkunnskap, nøyaktighet og utførelse: Følg oppskriftsprosedyrene for å produsere mat til passende temperatur, konsistens, tekstur, smak og på en riktig måte.
- Identifiser lederstiler og gjenkjenn vellykkede motivasjonsteknikker.
- Analyser drifts- og kostnadskontrollytelsen til en restaurant.
- Gjennomfør break-even-analyse på et mat- og drikkeanlegg og gjennomfør kostnadsanalyseanalyse for å bestemme antall kunder som kreves for å oppnå ønsket overskudd.
- Beregn oppskriftskostnaden for en hel meny.
- Analyser populariteten og lønnsomheten til en meny.
- Utvikle en forretningsplan for en cateringvirksomhet og forstå enorme planleggingen for og åpne en liten bedrift.
- Studentene vil kunne møte potensielle kunder og planlegge alle elementer i en spesiell begivenhet.
- Utvikle en resultatregnskap (P&L) for en gjestfrihetsoperasjon.
- Utvikle et balanse for en gjestfrihetsoperasjon.
- Identifiser og differensier de fire rettskildene
- Analyser en sivil gjestfrihetssak og bestem fakta, elementer av uaktsomhet, mulige konsekvenser og utfall.
- Identifiser bemanningsbehov for en resepsjon på hotellet basert på belegg, aktivitetsnivå og budsjettbegrensninger.
- Angi rompriser basert på ønsket overskudd ved å bruke Hubbart-formelen.
- Utvikle målbare ferdighetsbaserte læringsmål som de vil oppnå ved slutten av arbeidserfaringsperioden.
- Demonstrere ferdigheter som er spesifisert i målbare mål.
Arbeidserfaring
Tittel V i California Education Code tillater høyskolen å utvide klasserommet utover campus til arbeidsplassen. Gjennom arbeidserfaringsprogrammet får studentene en mulighet til å tjene akademisk kreditt mens de får praktisk erfaring i sitt karriererelaterte felt under veiledning av bransjefolk. Arbeidsgivere etablerer et samarbeidsforhold med høgskolen, noe som gir en mulighet til å påvirke yrkesutdanning og imøtekomme bransjens opplæringsbehov. Instruktøren og arbeidsstedets veileder fungerer som ”co-educators” for å hjelpe studenten med å definere og oppnå målbare læringsmål.
Business Division tilbyr for tiden arbeidserfaring innen følgende fagområder:
- Regnskap (inkludert finans)
- Administrativ assistent
- Forretningsstyring (inkludert menneskelige ressurser)
- Barneutvikling
- Datamaskiner
- Dataprogramering
- Datasikkerhet
- Kokkekunster
- Familie- og forbrukervitenskap
- Motemerkhandel og detaljhandel
- Gjestfrihet & Restaurant Management
- Interiørdesign
- Markedsføringsledelse
- Ernæring og kosthold
- Paralegal
- Webprogrammering
Studenter som er registrert i arbeidserfaring kan tjene en enhet akademisk kreditt for hver 60 ubetalte eller 75 betalte arbeidstimer per termin, og tjener 1 til 4 enheter per termin.
Minimumstimer som kreves
Innmeldingsenheter | Ikke-betalt | betalt |
1 | 60 timer | 75 timer |
2 | 120 timer | 150 timer |
3 | 180 timer | 225 timer |
4 | 240 timer | 300 timer |
Kombinert maksimalt seksten enheter arbeidserfaring kan oppnås i løpet av studentens akademiske karriere.
Arbeidserfaringskurs er i tråd med begrepet:
- Høst / vårsemester = 16 uker
- Vinter / sommer semester = 6 uker
- Ikke alle kurs kan tilbys hvert semester
Opptak
Enhver person som er 18 år gammel og som for øyeblikket ikke er påmeldt videregående skole eller en person som har vitnemål på videregående skole eller tilsvarende, er kvalifisert for opptak til Mt. San Antonio College . Opptak til Mt. San Antonio College inkluderer innlevering av en søknad om opptak fra studenten og innlevering av utskrifter fra videregående skole eller høyskole (r) som studenten tidligere har gått på. Det er studentens ansvar å be om offisielle avskrifter fra den siste videregående skolen og eventuelle college (r) som deltok. Utskrifter vil bli gjennomgått for å bestemme valgbarhet for kurs på Mt. SAC.
Opptak
Programresultat
Programmets læringsutbytte
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, vil en student kunne:
- Finn en gjeldende gjestfrihetsjobb, skriv en rapport om den potensielle arbeidsgiveren og skriv et følgebrev og CV.
- Identifiser en anerkjent gjestfrihetsleder og beskriv nøyaktig hvilken type lederstil denne lederen har tatt i bruk og egenskapene som gjorde dem vellykkede.
- Bestem tilstedeværelsen av et utbrudd av matbåren sykdom.
- Identifiser matbårne patogener, deres kilder og resulterende sykdommer og symptomer.
- Skille mellom de forskjellige tjenestestilene, inkludert amerikansk (forbelagt), engelsk (familie), russisk (plater) og fransk (Gueridon).
- Identifiser mattrygghet og sanitærpraksis i en matserveringsbedrift.
- Planlegg en matproduksjonsplan og sett sammen verktøyene, utstyret og ingrediensene som kreves for å produsere en oppskrift på en organisert og effektiv måte.
- Oppskriftskunnskap, nøyaktighet og utførelse: Følg oppskriftsprosedyrer for å produsere mat ved riktig temperatur, konsistens, tekstur, smak og til rett tid.
- Identifiser lederstiler og anerkjenne vellykkede motivasjonsteknikker.
- Analyser drifts- og kostnadskontrollytelsen til en restaurant.
- Gjennomfør break-even-analyse på et mat- og drikkeanlegg og utfør kostnadsvolumanalyse for å bestemme antall kunder som kreves for å oppnå ønsket fortjeneste.
- Beregn oppskriftskostnaden for en hel meny.
- Analyser populariteten og lønnsomheten til en meny.
- Utvikle en forretningsplan for en cateringbedrift og forstå omfanget av å planlegge og åpne en liten bedrift.
- Studentene vil kunne møte potensielle kunder og planlegge alle elementene i en spesiell begivenhet.
- Utvikle en resultatregnskap (P&L) for en gjestfrihetsoperasjon.
- Utvikle en balanse for en gjestfrihetsvirksomhet.
- Identifiser og differensier de fire rettskildene
- Analyser en sivil sak for gjestfrihet og avgjør fakta, elementer av uaktsomhet, mulige konsekvenser og utfall.
- Identifiser bemanningsbehov for en hotellresepsjon basert på belegg, aktivitetsnivå og budsjettbegrensninger.
- Etabler rompriser basert på ønsket fortjeneste ved å bruke Hubbart-formelen.
- Utvikle målbare ferdighetsbaserte læringsmål, som de vil oppnå ved slutten av arbeidserfaringsperioden.
- Demonstrere ferdigheter som er spesifisert i de målbare målene.