Keystone logo
© BIMM University
National Film and Television School

National Film and Television School

National Film and Television School

Introduksjon

Historie

National Film School (som den ble oppnevnt) åpnet i 1971, kulminasjonen av en stor innsats av industri og regjering for å skape en institusjon for å utdanne og trene talent for den britiske filmindustrien.

I 1970, Colin Young, en skotte som deretter stod for universitetet i California Department of Theatre Arts, medstiftade NFTS og ble utnevnt som skolens første direktør. Med et lån fra Rank kjøpte NFS de gamle Beaconsfield Film Studios i Buckinghamshire - som hadde vært hjem for organisasjoner så forskjellige som British Lion Film Corporation, The Crown Film Unit og North Thames Gas Board - og satte om å sette den på nytt på profesjonell industri standarder. Young etablerte fire faste avdelinger - produksjon, kamera, redigering og lyd - og i 1971 gikk det første inntaket av 25 studenter gjennom studioportene. Regissørene Mike Radford (The Merchant of Venice, Il Postino), Bill Forsyth (Local Hero) og Ben Lewin (Ally McBeal), banebrytende dokumentariker Nick Broomfield (Aileen: Portrait of a Serial Killer), og visuelle effekter spesialist Dennis Lowe , Den engelske pasienten) var blant deres nummer.

Produksjonslokaler

NFTS er den eneste britiske filmskolen med sin egen industristandard filmstudio, 4k TV og repeteringsstudioer. Med en ny investering på skolen på 20 millioner kroner tilbyr vi banebrytende dedikerte arbeidsområder for alle kurs, noe som gjør vår studentopplevelse uovertruffen til enhver annen britisk kreativ institusjon.

NFTS-studenter får 24/7-tilgang, 364 dager i året til de største produksjonsanleggene på en hvilken som helst britisk filmskole. Ikke bare inkluderer disse våre studioer, men også våre lyd- og kopieringsteater, over 50 toppkameraer, den nyeste redigeringsprogramvaren i dedikerte suiter, Dolby Digital Surround Cinemas og mer. Disse unike fasilitetene gjør det mulig for våre studenter å lage BAFTA, Royal Television Society, CILECT prisvinnende og Oscar-nominert produksjon.

Curriculum

Det er ingen annen filmskole i verden som tilbyr så mange individuelle praktiske praktiske filmskapingskurs. 18 Mastere, 14 Diplomer, 4 Sertifikater og et bredt spekter av korte kurs.

NFTS Kurs er basert på læring og bruk av håndverk og ferdigheter i mediet. Studentene oppfordres til å utvikle en solid forståelse av hvordan deres spesialistrolle passer inn i den overordnede prosessen med prosjektutvikling, produksjon og programmering. All praktisk læring er nøye integrert med seminarer og andre aktiviteter som plasserer film, fjernsyn og spill i historisk, kulturell og forretningsmessig sammenheng.

Alumni Network

Bare fordi du har uteksaminert, betyr det ikke at det er over!

NFTS har et veldig aktivt Alumni Network, med mange nyutdannede som holder kontakten og jobber sammen lenge etter at de har forlatt skolen. Det er også et økende antall nyutdannede som jobber med prosjekter med kandidater fra mange år tilbake.

Som en del av Alumni-nettverket får du vanlige e-postmeldinger som inneholder informasjon om jobber, Bridges to Industry-prosjekter og nyheter fra skolen. Vi har også vårt årlige NFTS Alumni-parti som finner sted i sentrale London i januar - vær så snill å holde øye med invitasjonen din!

Ikke glem å holde oss oppdatert med kontaktinformasjon og gi oss beskjed om eventuelle kreditter eller festivaler du er involvert i!

For å kontakte vårt NFTS Alumni-team, vennligst send epost til [email protected]

For å hjelpe deg å holde kontakten, gjenforene med gamle klassekamerater eller møte kandidater fra andre år, hvorfor ikke bli med oss ​​online på Facebook og Linked In.

partnere

NFTS er gjeld til de mange organisasjonene, selskapene og enkeltpersoner som støtter vårt arbeid, hvorav mange har støttet skolen for størstedelen av dens eksistens.

PLATINUM PARTNER SPONSOR

KANAL 4

KANAL 4 ER EN OFFENTLIG EJENDOM, KOMMERSIELT GRUNDLAGT OFFENTLIGT TJENESTEBROSJON MED EN OPPHOLD FOR Å VÆRE INNOVATIVE, EXPERIMENTAL OG DISTINCTIVE.

KEY PARTNER FUNDERS

DEPARTMENT FOR KULTUR, MEDIA OG SPORT

DCMS arbeider for å sikre at kommunikasjon, kreativitet, media, kultur, turisme, sport og fritid øker rammen og har reell innvirkning på folks liv.

HEFCE

Fremmer og finansierer undervisning og forskning i høyere utdanningsinstitusjoner.

CREATIVE SKILLSET FILM SKILLSFOND

SKILLSET FILM FUNKSJONSFONDEN støttes av den nasjonale lotteriet gjennom BFI og filmproduksjonen gjennom ferdigheter Investeringsfond

KEY PARTNER SPONSORS

HIMMEL

SKY ER DEN STØRSTE LØST-TV-BROADCASTER I DET FORENEDE KONGERIGE OG IRLAND MED OVER 11 MILLIONER.

BRITISK KRINGKASTINGS SELSKAP

Den britiske Broadcasting Corporation (BBC) er den største bredden i verden, med mer enn 23 000 ansatte.

ITV

ITV ER DEN STØRSTE KOMMERSIELLE TELEVISJONNETVERK I UK

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION LTD. (FDA) ER HANDELSORGANEN FOR TEATRISKE FILM DISTRIBUTØRER I UK - BEDRIFTER SOM RELEASER FILMER FOR UK CINEMA AUDIENCES.

UK CINEMA ASSOCIATION

UK CINEMA ASSOCIATION ER HANDELSFORETALJEN SOM FORHANDLER INTERESSERET FOR UK CINEMA OPERATORS.

KEY PARTNER ACCREDITATIONS

KONKURRENSKOLLEGE

VÅRE MA-KURSEN ER VALIDERT AV KONGALENS KOLLEGE

CREATIVE SKILLSET FILM ACADEMY

WE ARE A CREATIVE SKILLSET FILM ACADEMY IDENTIFISERT AV UK FILM INDUSTRY AS A CENTER OF EXCELLENCE I FILM EDUCATION AND TRAINING.

CENTRE INTERNATIONAL DE LIAISON DES ECOLES DE CINÉMA ET DE TÉLÉVISION - CILECT

VI ER EN MEDLEM AV CILECT ASSOCIATION OF THE WORLD'S MAJOR FILM AND TELEVISION SCHOOLS. DETS MÅL SKAL VÆRE EN MÅL FOR BYGGING AV IDEER MED MEDLEMS SKOLER

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVISION - GEEK

VI ER EN MEDLEM I DEN EUROPEISKE GRUPPEN AV FILM- OG TELEVISJONSKOLER

KVALITETSSIKRINGSBYRÅN

NFTS oppnådde et "kommandert" domme for studiekvaliteten av læringsmuligheter fra kvalitetssikringsbyrået for høyere utdanning (QAA). SE RAPPORT .

Broer til industrien

NFTS jobber med en rekke partnere i bransjen for å gi muligheter for NFTS studenter og kandidater.

NFTS Bridge til Industry Schemes er designet for å hjelpe NFTS studenter og nyutdannede til industrien - gir muligheter til å lage shorts, filmer og promos med våre sponsorer fra Industry Partner, mens de fortsatt støttes av NFTS.

Steder

  • Beaconsfield

    Beaconsfield Studios, 141 Station Rd, , Beaconsfield

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål