Keystone logo

Nebraska Indian Community College

A logo

Introduksjon

I løpet av de siste 40 årene har Nebraska Indian Community College vært og er fortsatt dedikert til å plante frø av kunnskap gjennom unike og kulturelt relevante pedagogiske opplevelser. Disse opplevelsene er rettet mot alle Umonhon (Omaha), Isanti (Santee Dakota) og andre elever som går på klasser på en av våre tre studiesteder. Nebraska Indian Community College er åpen for alle som er villige til å forbedre og forbedre livene sine.

For å skape en mer perfekt setting for læring, arbeider vi aktivt med nye og forbedrede utdanningsfasiliteter. Videre har høgskolen nylig fått gode karakterer, med neste besøk på nettet om syv år. Høgskolen er dedikert til å bringe toppmoderne fasiliteter og programmer til våre studenter, og det er vår intensjon å oppmuntre studentene til å dra nytte av en kvalitets, kulturbasert utdanning.

Vårt mål er å gi deg en læringsopplevelse av høy kvalitet og å utstyre deg med de ferdighetene og kunnskapene du trenger i det yrket du velger. Vi inviterer deg til å bli en del av læringssamfunnet vårt. Vi ønsker elever, besøkende og spesielt familiemedlemmer til nåværende og tidligere studenter velkommen.

Jeg vil personlig invitere deg til å lære om oss, slik at vi kan lære om deg for bedre å tjene deg for å forberede deg på dine ambisjoner, håp og drømmer. Våre studiesteder sponser stadig programmer, aktiviteter og arrangementer i samfunnet - og viser dermed vår entusiastiske ånd for å nå ut og gjøre miljøet til et bedre sted å jobbe, kommunisere, leke, lære og leve.

Steder

  • 68039, Macy

Spørsmål