Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Introduksjon

70013_ship-helm-759954_640.jpg

OM NMIT

Den maritime industrien er ryggraden i moderne virksomheter og er ansvarlig for å transportere over 90 prosent av verdens varer. Uten sjøtransport ville det ikke være mulig å importere og eksportere varer og varer på skalaen som er nødvendig for den moderne verden. Med den økende effektiviteten innen shipping som en økonomisk transportmåte og økende handelsliberalisering, fortsetter sjøfartshandelen å utvide og trives mens millioner av mennesker over hele verden ansettes på land og sjø.

Fremtiden for bransjen ser sikkert lovende ut. På verdensbasis fokuserer landene over hele verden på internasjonale handelsaktiviteter for å stimulere økonomisk vekst. I løpet av de neste 10-15 årene forventes verdenshandelen å vokse betydelig, noe som resulterer i en fordobling av seaborne handelsvolumer fra 10 milliarder tonn last årlig til 20 milliarder tonn last rundt år 2030.

I hjemlandet i Malaysia blir den økende investeringen i havn og maritim infrastruktur, samt forbedring i nasjonal tilkobling, sett på som virkelig positive katalysatorer som vil understøtte sterk økonomisk vekst og bærekraftig fremtid for landet. Port Klang og Port of Tanjung Pelepas (PTP), de ledende containerportene i landet, fortsatte å rangere blant verdens 20 største containerporte, vil ytterligere styrke maritime handelsaktiviteter og forvandle Malaysia til et regionalt maritimt senter.

Som svar på den voksende industrien og økningen i etterspørselen etter menneskelig kapital ble Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) etablert i 2011 for å gjennomføre maritim utdanning, opplæring, forskning og konsulentvirksomhet. Ligger midt i ASEAN og ved krysset mellom travle regionale maritime næringer, er NMIT strategisk posisjonert for å støtte nasjonal og regional konkurranseevne innen maritim, logistikk og olje- og gassindustrien gjennom å tilby ulike akkrediterte akademiske og treningsprogrammer. Drevet av vårt motto, "Excellence with a Purpose", streber vi for å gi studentene samt industriell personell med de rette ferdighetene, god kunnskap og verdifull erfaring som kreves for en vellykket maritim karriere.

Siden starten i 2011 har vi støttet mer enn 2000 studenter på både vår campus i Johor Bahru og EduCity Campus i Iskandar Puteri. NMIT tilbyr for tiden programmer på diplomnivå innen portvirksomhet, shipping management, maritime logistikk, maritim rett og maritime arbeidssikkerhet

SYN

Å være en maritim institusjon i verdensklasse innen 2020.

OPPDRAG

Å gi høy kvalitet på utdanning, opplæring, forskning, kommersialiseringskompetanse og lederskap som drar nytte av det maritime domene.

OBJEKTIV

Å utvikle dyktige maritime fagfolk og gi høyinntektsmuligheter for å målrette samfunn gjennom maritim utdanning og teknologiske løsninger i verdensklasse, og dermed vil vi forbedre livskvaliteten mot menneskeheten.

Steder

  • Johor Bahru

    NMIT@City Campus Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia, , Johor Bahru

Spørsmål