Keystone logo
New York Institute of Photography

New York Institute of Photography

New York Institute of Photography

Introduksjon

New York Institute of Photography er en av de største og lengste fotoskolene i verden. Våre rimelige fotokurs på nett gjør læringsfotografering morsomt og enkelt for studenter overalt. Vårt oppdrag er å hjelpe ambisiøse fotografer med å nå sine mål, uansett hva det måtte være, gjennom tilgang til fotografering i verdensklasse designet for å passe ethvert budsjett.

NYIPs oppdrag er å styrke studentene til å oppnå sine ambisjoner gjennom fleksibel, praktisk, rimelig og høyst relevant utdanning.

New York Institute of Photography søker å gi det høyeste nivået av opplæring i fjernundervisning innen kunst, teknikk og virksomhet innen fotografering ved hjelp av opplæringsmateriell for multimedia som er utviklet av vårt personale og fakultet, samtidig som det gir et høyt nivå av service og støtte til hver student. .

Vi streber etter å være den ledende ikke-tradisjonelle akademiske institusjonen som utdanner mennesker motivert til å forbedre deres liv og fotografering. Vi gir studentene mulighet til å oppnå sine mål for selvforbedring gjennom fleksible, praktiske, rimelige og svært relevante studieprogrammer. Vi søker å støtte forskjellige læringsstiler gjennom en rekke profesjonelle multimediamaterialer og et studentrådgiverprogram. Med billig undervisning, fleksible betalingsplaner og en "ingen risiko" refusjonspolicy, er det NYIPs mål å tilby det høyeste opplæringsnivået i hvert program til elever over hele verden.

Vårt mål om "suksess for hver student" er også mulig med vår velutviklede, tidstestede multimedia-tilnærming til utdanning. I motsetning til tradisjonelle klasseromsmodeller, gir de asynkrone fjernundervisningskursene planleggingsfleksibilitet som gjør at studentene kan delta i sitt eget individuelle tempo.

Vi søker å gi opplæring som gjør at alle studenter som registrerer seg i et NYIP-program, kan forbedre sine ferdigheter og ta bedre bilder. Vi anerkjenner at forskjellige studenter melder seg på med forskjellige nivåer av erfaring og kreativt talent, og vi designer instruksjonsmaterialet vårt for å ta hensyn til det.

Vi måler vår suksess basert på flere faktorer: fullføringsgrad for studenter, tilbakemeldinger fra studentene våre, våre studenter, våre lærere og studentrådgivere, samt regelmessige undersøkelser som blir distribuert til disse gruppene.

Hver student bringer erfaring og talent til studiet, og vårt hovedmål er å hjelpe studenten til å utvikle sine fotografiske talenter til høyest mulig nivå. Mens studentene fullfører flervalgseksamen, er vurdering av fotografier som studenten har sendt inn i hvert kurs prosjektoppgaver, den viktigste måten vi bestemmer studentens fremgang på. For å måle studentens fremgang, blir hver student tildelt en profesjonell fotograf som vil gi alle evalueringene for studenten, slik at læreren kan utvikle en følelse av den enkelte studentens fremgang.

NYIP gir også alle studenter den støtten som trengs for å fullføre fotograferingsprogrammet. Dette oppnås ved å ha studentrådgivere som er tilgjengelige for studenter for alle typer spørsmål knyttet til studiene eller andre aspekter av fotografering. Våre rådgivere er profesjonelle fotografer, og deres tilbakemeldinger om studentkommentarer og bekymringer gjør at vi kontinuerlig kan evaluere programmet vårt.

NYIP søker også å gjøre fotografering morsommere for alle fotografer. Vi tilbyr gratis "how-to" innhold til alle som er interessert i fotografering via nettstedet vårt.

Steder

Steder
  • Lexington Avenue,192, 10016, New York

Spørsmål