Keystone logo
New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

Introduksjon

New Zealand School of Food & Wine ble grunnlagt av Celia Hay og har utdannet neste generasjon baristas, kokker, restaurant- og kaféeiere, gjestfrihetssjefer, sommeliers og vinfagfolk, entreprenører for gjestfrihetsturisme, så vel som folk som elsker god mat siden 1995.

Fra LCQ Alkohol Managers Certificate to Food Hygiene Safety Certificate to New Zealand Wine Certificate and WSET Wine and Spirit qualifications to Baking and Cooking Classes and Cocktail and Bartending kurs. I år, 2020, blir det 25-årsjubileum for New Zealand School of Food and Wine. Våre NZQA New Zealand regjerings akkrediterte kvalifikasjoner ligger i Aucklands Viaduct, og tilbyr praktisk praktisk matlaging og gjestfrihet-turisme-fokuserte sertifikater og diplomer, undervist av kokkens team, restaurantledere og vinfagfolk som er eksperter på sitt felt og fokusert på studentenes suksess.

Steder

  • Auckland

    Customs Street West,104, 1010, Auckland

    Spørsmål