Keystone logo
Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Northpoint Centre of Learning

Introduksjon

Northpoint Filosofi

Suksess er skapt av ledelsesmessige intelligens. Ledelses intelligens kommer fra praktisk kunnskap. Praktisk kunnskap kan skapes bare ved å fremkalle en real-time praktisk dimensjon til eksisterende teori, som er virkelig en dokumentasjon av tidligere erfaringer. Og at ekte læring begynner der teori slutter. Dette fører til vellykkede karrierer og velstående organisasjoner.

Unik opplæringsmodell

Resultatene av over 500 + Northpoint kandidater er et vitnesbyrd for den unike opplæringsmodell som sentrum opprettet og følger. Alle kursene er i hovedsak gjennomført i samarbeid med de beste organisasjonene i sitt felt. Dette sikrer gyldigheten av pensum som gjennomgås hvert år og oppdateres i tråd med bransjens krav. Tett kontakt med næringen som mottar fordelen av utdannede ledere bringer i senior praktiserende ledere til å trene og veilede elevene gjennom kursene.

Viktige høydepunkter av Unik opplæringsmodell er -

 • Læreplanen er utformet i samråd med næringen for å gjøre all læring relevant og oppdatert
 • All trening er i hendene på praktiserende ledere til å bringe virkelige læring i klasserommet (100+ praktiserende ledere undervise ved Northpoint)
 • Hver student arbeider på feltet og i selskapets praksisplasser på live prosjekter
 • Mentoring program for å støtte utvikling
 • • All round utvikling gjennom programmet med fokus på personlige utviklingsmål områder som presentasjonsteknikk, tidsstyring, team arbeider, pleie og etikette etc.

Academic Excellence

Ranket blant de seks beste 'Indian SKOLEN FOR BESTE markedskommunikasjon og reklame Management School' på edutainment Awards 2015 DNA Innovative B-skole prisen for innovasjon i bygg Akademisk og industri Interface 2015) Rangert blant de beste tre Advertising skoler i India på edutainment Awards 2014

industri Vis

Northpoint Center of Learning tenker globalt, gir en variert, flerkulturelt læringsmiljø som gir oss en nyskapende og et unikt konkurransefortrinn. Mens MBA kurs gi en grunnleggende kunnskap om markedsundersøkelser eller Markedskommunikasjon, bringer Northpoint programmet i påkjenningene av spesialisert opplæring som kreves for industri Northpoint samarbeider med noen av landets største og mest vellykkede annonsering og markedsføring selskaper. Våre markedsundersøkelser program felles utarbeidet med Nielsen bringer inn alle de nødvendige forutsetninger som bistår våre studenter fra å være hands on med jobbene sine starter dag én.

Northpoint Center of Learning har blitt etablert av Lintas Ansattes Velferds Stiftelser, den tidligere indiske aksjonærene i Lintas India Private Limited. Lintas India er en ledende kommunikasjons gruppe på 16 bedrifter. Det er et medlem av Lowe Worldwide, som er en del av Interpublic Group of Companies, USA. Interpublic er en ledende verdensomspennende organisasjon av reklamebyråer og markedsføring tjenester for bedrifter. Den har 43.000 ansatte over hele verden i 130 land.

Steder

 • Mumbai

  Unit No. 13, Third Floor Prabhadevi Industrial Estate 408, Veer Savarkar Marg , 400 025, Mumbai

 • India Online

  Rustic Highlands Old Khandala Road Khandala - , 410 401, India Online

  Spørsmål