Keystone logo
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Introduksjon

Hvorfor Olympus Aviation

Å velge riktig Flyskole

Valget av riktig treningsskole er det første trinnet på vei til å bli en kompetent privat eller profesjonell pilot og den viktigste avgjørelsen du vil ta.

Det er ingen tilfeldig tilnærming til å lære å fly. En vellykket flykarriere er bare mulig ved å oppnå den beste treningen i løpet av de formative timene med luftfart. Hovedmålet med OA er å gi et best mulig grunnlag for studentpiloter, fra første dag. Vi gjør ingen snarveier som ikke overlater noe til tilfeldighetene.

"Å fly er en kunst, og kunsten å fly blir lært og lært av det rette personalet."

Stor instruksjonsopplevelse

Høydepunkter av Cpt Stavros Anastasiadis, sjef for flyinstruktør i Olympus Aviation

Med over 34 års erfaring som flyvåpenpilot, sivil pilot, flyinstruktør, flyinstruktørinstruktør, flygransker, med til sammen 13300 timer flytid, bestående av 3800 flyvåpenstimer, 9250 sivile timer og 250 sjøflytimer, regnes som en av de beste flyinstruktørene i Hellas.

Eksempler på solide undervisnings- og instruksjonsevner i et svært krevende luftvåpen og kommersielt miljø, gjennomføring av pensumdesign, ledelse og revisjon for piloter på inngangsnivå, mens de gir effektive opplæringskurs, PPL, fra 0 til ATPL (Air Transport Pilot License), MCC, tilsyn og vurdering i fire Flight Training Organisations (FTOs / ATOs) i henhold til JAA / EASA forskrifter. Trenet mer enn 280 private og profesjonelle piloter.

Forfatter av boken Kunsten og teknikken til å fly .

Flysikkerhet
OAs hovedmål er å gi profesjonell trening i henhold til del FCL / EASA-forskriftene for flysikkerhet og standarder for vedlikehold. OA bruker bare fullsertifisert av EASA og HCAA fra Hellas, fly. For mer informasjon om drift av flyplassen, klikk her.


Treningserfaring
Olympus Aviation er en godkjent JAA / EASA Opplæringsorganisasjon EL-ATO 134 Horizon Aviation Academy, i Thessaloniki / Hellas, under godkjenning av Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation er etablert av profesjonelle piloter fra flyvåpen- og sivil luftfartsindustrien med tusenvis av flytimer og god erfaring i treningsprosess. Ground Instruktører har bevist spesialiserte ferdigheter og lang erfaring med luftfart.

Utmerket vær
De ypperlige værforholdene i Thessaloniki gjør oss i stand til å levere uavbrutt trening hele året, uten å kaste bort dyrebar tid og penger.
Om sommeren er høye temperaturer vanligvis mellom 27 og 33 grader, selv om de noen ganger klatrer høyere.
Om høsten og vintermånedene er nettene betydelig kjøligere, og normale dagtemperaturer er mellom 21 og 25 grader Celsius.

Mer enn 50 flyplasser (International Build Up)
For avansert opplæring har studentpiloter og Hour Builders muligheten til å besøke og få opplæring i mer enn 50 flyplasser og flyplasser rundt det greske fastlandet og øyene (f.eks. Mykonos, Santorini, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos, Skiathos, Mytilini) og i mange andre europeiske flyplasser, enten for VFR- eller IFR-tilnærminger.

Om bare 12 måneder
I Olympus Aviation er gjennomsnittlig tid for å fullføre Zero to ATPL-kurset 12 - 14 måneder, inkludert all trening og eksamen.

Hospitality
Hos OA blir du personlig guidet gjennom hvert trinn i treningsprogrammet ditt, i et gjestfritt miljø fra den første introduksjonsflyvningen til hele dagen til den dagen du mottar ferdigstillelsen av sertifikatet på relativ lisens.

Steder

  • Kalamaria Municipality

    14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece

Programmer

Spørsmål