Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Introduksjon

Rimelig studieprogrammer med eksklusive nettmoduler som raskt sporer elevene til en universitets kvalifikasjon.

Enten du er ute etter å forbedre dine ferdigheter, forbedre laget ditt eller forfølge en profesjonell utdanning, Online Business School 's learning Pathways kan gi deg alt du trenger.

The Online Business School leverer online universitetet Pathway programmer med fullt fagvis Diplom-priser til elever fra alle hjørner av verden. Elevene kan spore seg frem til en britisk universitetskvalifikasjon på campus eller ved fjernundervisning .

Våre nettbaserte moduler lar elevene lære hva de vil ha når de vil og hvordan de vil og har blitt designet for å lette en mye raskere, rimeligere og engasjerende måte å lære. Med en 24/7 student nettverksplattform, personlige dashboards, 1-2-1 online opplæringsprogrammer, gruppebiblioteker og en bank med forhåndsinnspilt gruppe webcasts, gir Online Business School studentene all den støtten de trenger for å lykkes i å utvikle sine profesjonell ferdighetsgrunnlag og oppnå et universitetskvalifikasjon.

Introdusere Online Business School - The Learning Revolution Stars Her fra Video Library på Vimeo.

Vår legitimasjon

Online Business School opererer til de høyeste faglige standarder og har flere strukturer på plass som sikrer utdanningsstandarden gitt til elevene den av høyeste kvalitet. Nedenfor er en liste over Bedriftsorganer vi tilhører og foreninger vi er en del av:

 • OTHM
 • aThe
 • KVALIFISERT
 • Coventry og Warwickshire Chamber of Commerce
 • Institutt for direktører
 • Institutt for gjestfrihet
 • British Computer Society
 • ELCAS


OFQUAL-anerkjennelse

Alle læringsmateriell er utformet og skrevet av profesjonelle akademiske forfattere slik at hver interaktiv modul er justert mot spesifikke læringskriterier spesifisert av OFQUAL, den definerende britiske myndigheten for akademiske standarder i britisk høyere utdanning. Disse standardene sikrer at de som lærer med oss, får en utdanning av høy kvalitet sammen med sertifisering som anerkjennes universelt av universiteter og arbeidsgivere.


Partner University Kvalifikasjoner

Etter avsluttet oppgave blir studentene tildelt en anerkjent Diplom-kvalifisering. Dette Diploma kan brukes til å fylle opp til en full bachelor grad eller MBA på en rekke britiske universiteter, enten på campus eller ved fjernundervisning.


Quality Monitoring Board

Online Business School også et Quality Monitoring Board (QMB) for å sikre at vi alltid leverer akkrediterte online kurs og ressurser for å møte dine læringsbehov. Dette styret møtes jevnlig for å vurdere:

 • Spesifikke studentproblemer.
 • Eventuelle kvalitetsproblemer for universitetspartnere.
 • Overvåking av vurderingsstandarder.
 • Overvåking av materiell innhold mot læringsutbytte.
 • Spesifikke operasjonelle problemer som de påvirker kvalitet og kundeservice.

Styrets medlemmer inkluderer respekterte akademiske og bedriftsledere. Resultatene av vurderingene deles på nettet for å sikre åpenhet og forståelse blant våre partnere og studenter. All tilbakemelding er velkommen slik at problemer kan formelt heves via QMB på en profesjonell og objektiv måte.


Coventry og Warwickshire Chamber of Commerce

De britiske handelskamrene er den største, mest innflytelsesrike, uavhengige forretningsstemmelsen i Storbritannia, som støtter utrettelig på vegne av medlemmer og det bredere næringslivet om problemene som gjelder - å etablere de rette vilkårene for at bedriften skal trives, og fremme britiske bedrifter i nøkkelen globalt markeder og skape en dynamisk bedriftsøkonomi.

De spiller også en nøkkelrolle i å bygge bro over gapet mellom lærere og næringsliv ved å markere ferdighetene arbeidsgivere trenger og påvirke utdanningspolitikken for å sikre at de leveres effektivt.

Coventry & Warwickshire Chamber of Commerce er bare ett av et nettverk av Chambers som jobber med og på vegne av virksomheter av alle størrelser, i alle sektorer av britisk industri. De hjelper lokale bedrifter med å koble seg sammen, vokse og oppnå suksess. Kammeret samarbeider med andre kamre, lokale myndigheter og partnerorganisasjoner for å få innsikt i spørsmål som er viktige for næringslivet – for så å videreformidle kunnskapen for å hjelpe regjeringen med å formulere effektiv næringspolitikk.

Steder

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Spørsmål