Keystone logo
University of Osijek Faculty of Economics

University of Osijek Faculty of Economics

University of Osijek Faculty of Economics

Introduksjon

I år, Fakultet for økonomi i Osijek markerer femtiandre årsdagen for vellykket arbeid og åtte år med gjennomføring av helt nye pedagogiske programmer som er tilpasset i henhold til Bologna-avtalen.

Dette fakultetet har spilt en viktig rolle i å trene forskere og eksperter i denne delen av Kroatia. Inntil 2013, 10.316 studenter har uteksaminert, 345 er ferdig med videreutdanning spesialiserte studier, har 691 blitt tildelt mastergrader og 191 har blitt tildelt doktorgrader. Fakultetet ønsker å etablere seg som en selvstendig, moderne, relativt konkurransedyktig institusjon, i nærheten av europeiske og verdens standarder for kvaliteten på undervisning og forskning. Resultatene av dette arbeidet er reflektert særlig i revitalisering og øke nivået av internasjonale og lokale samarbeid med økende deltakelse av studenter på ulike nivåer av utdanningsprogrammer.

I 2011, Fakultet gikk en vellykket prosess med internasjonal akkreditering og ble tildelt IQA (CEEMAN International Quality Akkreditering) sertifikat bekrefter høy kvalitet på programmet og gjennomføringen, personell potensial og kvalitet på utstyr, samt de endelige resultatene. Navn på Fakultet for økonomi i Osijek kan også bli funnet i det internasjonale akademiske database over verdens beste handelshøyskoler. Slike gjenkjennelighet på internasjonalt nivå har ført til ekstra anerkjennelse, UNESCO Chair i entreprenørskap, som deles ut til institusjoner og enkeltpersoner for fremragende prestasjoner innen et felt.

I 2013 fikk fakultetet Sertifikat av samsvar med ISO 9001: 2008 standard, Som fungerer som en bekreftelse på fakultetets forpliktelse til å tilby høy kvalitet pedagogiske tjenester og vitenskapelig forskning, og gjennomføring av en vellykket forvaltningsorganisasjon system.

Det faktum at Fakultet for økonomi i Osijek var grunnlagt 52 år siden, Som en av de første institusjonene for høyere utdanning i byen og regionen, og at det var en av byggesteinene for etablering av JJ Strossmayer University of Osijek, viser tydelig at rike tradisjon og nåtid intellektuell kapasitet ved Fakultet vil være sterke impulser for utviklingen av økonomien både i regionen og Kroatia som helhet.

Steder

  • Ekonomski fakultet u Osijeku Trg Ljudevita Gaja 7 , 31000, Osijek

Spørsmål