
Diplom på høyere nivå in
Profesjonell kulinarisk / bakervarer og konditori Dual Diploma Pacific Institute Of Culinary Arts

Stipend
Introduksjon
Kokkekunster
Studentene begynner med knivferdigheter, kulinariske begreper og bruk av utstyr, etterfulgt av smakfulle aksjer, tallerkenens kunst, kjøtt, fjærfe, fisk, skalldyr, grønnsaker, bakverk og brødproduksjon - i et praktisk format som lar studentene vurdere deres kreasjoner ved hjelp av alle sansene dine. Sett pris på forskjellen en aromatisk kraft lager i risotto og smak på en perfekt redusert portssaus til lam.
Baking & Pastry Arts
Studentene begynner med måling og skalering, terminologi, håndverksbrød, konditorivarer og smør, dessertsauser, fyll, sjokolade, sukker og en rekke klassiske, moderne bakverk. Studentene lager intrikate pynt og lærer profesjonelle pletteringshemmeligheter - i et praktisk format som lar studentene øve og fremme teknikkene sine.