Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Palm Beach State College

Palm Beach State College

Palm Beach State College

Introduksjon

Pathway til suksess i Palm Beach County

Om oss Siden Palm Beach State College åpnet dørene for mer enn 80 år siden, har det vært en integrert aktør i den bemerkelsesverdige veksten og velstanden i Palm Beach County. Våre kandidater - samfunnsledere og bedriftsledere i generasjoner - har påvirket hver bransje og fortsetter å gjøre det i dag.

Palm Beach State ble grunnlagt i 1933 som Floridas første offentlige samfunnshøyskole, og vokste fra tre klasserom og 41 lokale studenter til fem studiesteder og 48 757 studenter fra mer enn 161 land. En av de beste produsentene av førsteamanuensisstudenter i USA, og tilbyr også baccalaureate grader, fagbrev, karriereopplæring og bedrifts- og etterutdanning.

Gjennom årene har Palm Beach State College utvidet sitt oppdrag, programmer og rekkevidde for å bli den største institusjonen for høyere utdanning i Palm Beach County og den fjerde største (basert på FTE) av de 28 høyskolene i Florida College System. Hvert år velger flere kandidater fra Palm Beach County videregående skole PBSC enn noen annen institusjon. Studenter melder seg på campusplasser i Lake Worth, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade og Loxahatchee Groves, samt tar kurs online.

Steder

  • Lake Worth

    South Congress Avenue,4200, 33461, Lake Worth

    Programmer

    Spørsmål