Keystone logo
Parkland College

Parkland College

Parkland College

Introduksjon

Parkland College ønsker gjerne internasjonale studenter velkommen til campus vårt i Champaign, Illinois, USA.

Parkland College er SEVP- sertifisert for å gi skjema I-20 dokumenter for F-1 og M-1 studenter som ønsker å studere i USA.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College ære i fjernundervisningsmulighetene som er tilgjengelige for studenter utenfor USA, så vel som for studenter som går på andre amerikanske høyskoler og universiteter.

Parkland College er et toårig college som ligger i Champaign, Illinois, en av de beste destinasjonene for internasjonale studenter i USA. Parkland College tilbyr mer enn 100 tilknyttede grad- og sertifikatprogrammer, og er kjent for sine små klassestørrelser, topp moderne fasiliteter, inkluderende læringsmiljø og personlige fakulteter. Parkland kan skilte med det største internasjonale studentorganet av to årlige høyskoler i delstaten Illinois, med mer enn 300 studenter som representerer mer enn 40 land.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

Associate Degree tilbyr en ideell og billig døråpning for internasjonale studenter som ønsker å komme inn i det amerikanske utdanningssystemet. Etter å ha jobbet for å perfeksjonere sine engelskspråklige ferdigheter gjennom engelsk as Second Language (ESL) -programmet eller tjent to års verdi av overførbare studiepoeng, overfører mange av Parklands internasjonale studenter deretter til 4-årige universiteter (2 + 2 overføring) rundt hele USA, der de fortsetter utdanningene, og tjener Baccalaureate og grader. University of Illinois, som også ligger i Champaign, og et av de beste forskningsuniversitetene i landet, er den største mottakeren av overføringer fra Parkland. Internasjonale studenter kan flytte til University of Illinois, allerede bosatt i Champaign, og med to års erfaring i det amerikanske utdanningssystemet. Parkland College 'campus ligger i utkanten av Champaign, og er både moderne og pittoreske, omgitt av trær og parker i nærheten, og er lett tilgjengelig på det offentlige busssystemet. Det er god parkering for studenter med biler. På campus er det et teater, et kafeteria, et treningsstudio, og Staerkel Planetarium, det nest største planetariet i Illinois, som holder offentlige foredrag, show og utstillinger.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College driver også studentdrevne radio- og TV-stasjoner. Atletisk er Parkland College representert av 8 herre- og kvinnesportlag som konkurrerer i NJCAA. Med en så betydelig internasjonal studentpopulasjon er Parkland College fakultet godt vant til utfordringene som internasjonale studenter står overfor og har erfaring med å håndtere dem. Parkland prøver å øke global bevissthet og multikulturalisme gjennom utdanning og fakultet velkommen til de unike perspektivene som internasjonale studenter har brakt i sine klasser.
TOEFL er ikke påkrevd for opptak til Parkland College , men potensielle studenter som har tatt det og scoret 61 (internett) eller 500 (trykk) eller høyere trenger bare å sende inn en skriftlig prøve. Potensielle studenter som ikke har tatt TOEFL vil ta en engelsk vurdering når de ankommer Parkland. Å ikke ha tatt TOEFL vil IKKE påvirke innleggelsen på Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

“Foruten teoretisk kunnskap, har Parkland lært meg noen veldig viktige leksjoner om toleranse og den amerikanske livsstilen. Behandlet med ingenting annet enn respekt, ble jeg introdusert for en annen side av verden og meg selv. Det sammen med mine fantastiske internasjonale venner er grunnen til at jeg anser tiden min som opplevelsen for livet. ” - Fábio Goulart Andrade, Brasil. Parkland College student 2011-12.

Parkland College beliggenhet i Champaign, Illinois, gir fasilitetene og spenningen i en større by med bekvemmeligheter i små byer. Vi er den raskest voksende byen i Illinois , med en lang liste over muligheter for våre innbyggere og korte pendeltider. I Champaign er du ikke bare en av mengden, men en del av et blomstrende og voksende samfunn.

Parkland er nr. 1 i studentoverføringer til University of Illinois , et topp forskningsuniversitet som ligger i hagen vår. En stor fordel for å bo i nærheten av University of Illinois er tilgangen til store 10 sportsbegivenheter og underholdning i verdensklasse på steder som Memorial Stadium , State Farm Center og Krannert Center for Performing Arts .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Våre tvillingbyer har distinkte, blomstrende forretningsdistrikter som byr på deilig spising, uteliv, kaffebarer (studieplasser!) Og shopping. Champaign-Urbana ble til og med kåret til Greatest Midwest Food Town av Midwest Living Magazine og med god grunn. Lokale restauranter, så vel som regionale favoritter som Portillo, står alle på menyen.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Steder

  • Champaign

    2400 West Bradley Ave , 61821, Champaign

    Spørsmål