Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Introduksjon

Pacific College of Technology er en prisbelønt registrert tilbyder av yrkesrettet utdanning og opplæring, og tilbyr kurs i regnskap, Business, Management and Information Technology. Ved å fylle ut et diplom / avansert diplom med oss, elevene åpne opp en vei til å inngå de fleste universiteter i Australia og er godt forberedt på virkelige arbeidet.

Topp 10 grunner til å velge Pacific College of Technology

Høgskolen er ASQA godkjent og CRICOS registrert. Alle våre kurs følger australske kvalifikasjonsrammeverk og møte AQTF standarder. Vi har høyt kvalifiserte og støttende personale for å hjelpe deg glatt overgang til å studere i Sydney. Vi tilbyr en meget konkurransedyktig prisstruktur. Du kan overføre kreditt tjent på Pacific College of Technology til universitetet. Høgskolen har fleksible klasse timings (kvelder og helger er tilgjengelig). Kurs på Pacific College of Technology gi deg riktig kompetanse og kunnskap for å lykkes i et dynamisk arbeidsmiljø. Våre lærere gir hands-on, praktisk trening i et high-tech og innovativt miljø. Det er et godt utvalg av utvalgte kurs som passer dine behov. Høgskolen er praktisk plassert rett ved siden av Auburn jernbanestasjon i hjertet av Sydney, Australia.

Hands-on, praktisk opplæring

Vi fokuserer på de praktiske ferdighetene du trenger for å være i stand til å utføre i den valgte karriere. Vi gir deg en solid forankring i teorien, så lærer du hvordan du skal bruke den til den virkelige verden virksomhet situasjon.

Anerkjent av australske universiteter

Alle våre kurs er godkjent av myndighetene, slik at de er anerkjent av australske universiteter og høyskoler. Ved å ta et diplom (eller høyere) med Pacific College of Technology, kan du få kreditt mot et bachelorstudium.

Forbered deg på universitetet

Vi hjelper deg med å forberede for videre utdanning ved et australsk universitet ved å lære deg viktige akademiske ferdigheter som essay, rapport og oppgaveskriving, forskning, Klassifisering og kritisk analyse.

En hyggelig erfaring

Du vil nyte din tid i Australia med vår avslappet og vennlig campus atmosfære. I tillegg vil vi hjelpe deg å ha det gøy ved å sponse aktiviteter som turer til attraksjoner, griller og idrett turneringer Sydney.

om Sydney

The College ligger i Auburn, som er ca 20 km fra Sydney CBD. Skolen ligger 2 minutters gange fra Auburn Railway Station, som gir studentene mulighet til å nyte praktisk transport, nærliggende kjøpesentre, markeder, restauranter og underholdning. Sydney gir en av de beste miljøer for unik læring og sosiale opplevelser.

Steder

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Spørsmål