Keystone logo
Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Introduksjon

Nyskapende. Studentsentrert. Fakultet i verdensklasse.

Hos Peninsula College oppfordrer vårt unike miljø deg til å utforske nye muligheter. Høgskolen er nyskapende og studentsentrert med utmerket fakultet og små klasser. Våre læringsfasiliteter har slående arkitektur og klasserom med avansert instruksjonsteknologi og utstyr. Vi tilbyr internasjonale læringsopplevelser og er aktivt involvert i lokalsamfunnet vårt. Dessuten tilbyr vi mange utenomfaglige muligheter: mesterskapsidrettslag, studentklubber og aktiviteter, og en rekke kulturelle og fine kunstarrangementer gjennom året.

Verden er klasserommet ditt

På Peninsula College er læring ikke begrenset til lukkede klasserom eller forelesningssalen. I stedet blir hele campus og den olympiske halvøya undervisningslaboratorier når studenter og fakulteter beveger seg utendørs for å dra full nytte av alt det unike området vårt har å tilby.

Alle som er kjent med høyskolen vil ikke bli overrasket over å finne et språk-, filosofi- eller litteraturkursmøte midt på collegeplassen på en lys solskinnsdag, eller å se vårt utrolige PC Jazz Ensemble opptre foran Pirate Union Building ( PUB) Studentsenter. Det er heller ikke uvanlig å finne små grupper av elever og deres lærere som legger ut ved daggry for ekskursjoner til det nærliggende havet, den olympiske nasjonalparken eller regnskogene for å oppdage og studere innfødt marint liv, fauna og flora i deres naturlige habitater.

Du kan til og med bruke ett eller flere kvartaler på å studere i et annet land hvis du velger eller tar språk- og kulturkurs fra gjesteprofessorer fra andre land. Hos Peninsula College har vi utviklet en spesiell pedagogisk opplevelse som er nøye utformet for elevenes suksess.

Oppdrag

Peninsula College utdanner ulike populasjoner av elever gjennom fellesskapsengasjerte programmer og tjenester som fremmer studentlikhet og suksess.

Kjernetemaer:

 • Fremme student suksess
 • Oppnå akademisk fortreffelighet
 • Fremme rettferdighet og inkludering
 • Styrking av fellesskap

Syn:

Peninsula College er et reisemål for kulturelt og miljømessig mangfold der akademisk dyktighet forvandler studentenes liv og styrker fellesskap.

Veiledende prinsipper

Høgskolesamfunnet styres av følgende prinsipper:

 • Undervisnings-/læringsprosessen er i sentrum av oppdraget til Peninsula College .
 • Medlemmer av campussamfunnet vil behandle hverandre med gjensidig respekt og verdighet.
 • Medlemmer av campussamfunnet vil være åpne og ærlige i sin kommunikasjon.
 • Medlemmer av campussamfunnet skal fremme et positivt arbeidsmiljø og unngå motstandsforhold.
 • Hvert medlem av campussamfunnet skal opptre etisk og med integritet.
 • Campus vil engasjere seg i samarbeidende beslutningsprosesser.

Campus funksjoner

  Steder

  Steder
  • East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Spørsmål