Keystone logo
Peru State College

Peru State College

Peru State College

Introduksjon

Peru Statens History

Peru Statens "Campus av en Thousand Oaks," et medlem av Nebraska statewide Arboretum, ligger i åsene i historiske sørøst Nebraska på elven Missouri. The College tilbyr en blanding av innovative elektroniske og tradisjonelle klasserom lavere og høyere, inkludert online utdannet grader i utdanning og organisatorisk ledelse. Nebraska første college, etablert i 1867 som en lærerutdanning skole med en bygning og 60 elever, har forvandlet det siste århundret og en halv til en state-of-the-art institusjon som tilbyr varierte og mangfoldige pedagogiske programmer til rundt 2400 studenter. Peru staten har lenge vært et oppkomme av lederskap, en uvurderlig ressurs for lokalsamfunn og bedrifter, og en kilde til oppnådd akademikere kjent for sin gode utdannelse og faglig kompetanse. The College har hatt betydelig støtte fra staten Nebraska, med mer enn $ 50 millioner av campus fornyelse prosjekter finansiert over det siste tiåret. Mens vi tjener studenter rundt om i verden, beholder Peru State en spesiell forpliktelse til å tjene innbyggerne og behov sørøst Nebraska samfunnet gjennom utdanning, forskning og offentlige serviceprogrammer.

Mission

I utdanne den enkelte til nytte for samfunnet, dyrker Peru State kapasitet og tilbøyelighet for livslang læring ved å fremme uavhengig undersøkelse og fremme verdien av kunnskap og oppdagelser. Gjennom nyskapende lavere og høyere, fortsetter Nebraska første college sin forpliktelse til å gjøre et avgjørende bidrag til fremtiden for regionen og staten. Vision Peru Staten vil være en høyskole valg fremme fortreffelighet og elevprestasjoner gjennom engasjement i en kultur som fremmer forespørsel, oppdagelse og innovasjon.

Verdier

Educational engasjement er en aktiv tilnærming til undervisning og læring som vurderer mangfoldet av elever og skaper en kultur for eierskap, inkludering og lederskap. Det gir alle studenter og ansatte til å koble personlig med pedagogisk erfaring, andre og samfunnet ved å skape muligheter for direkte engasjement i læring. Engasjerte lærere og elever søker å forstå og respektere flere perspektiver i letingen etter løsninger på problemer gjennom undersøkelse og forskning. Denne prosessen muliggjør oppdagelsen av nye ideer og bedre praksis. Disse funnene, sammen med kontinuerlig refleksjon og en forpliktelse til tjeneste, fremme en kultur for innovasjon resulterer i progressiv endring som fordeler samfunnet.

mål

Peru State søker å innpode i våre studenter:

  • effektiv kommunikasjon ferdigheter;
  • datamaskin og informasjonskompetanse;
  • selvstendig kritisk tenkning og intellektuell kapasitet for endring;
  • forberedelse til å anta sosiale og samfunnslederroller;
  • evnen til å forfølge intellektuelt, etisk, estetisk og fysisk givende liv.

Medlemskap og akkreditering

Peru State er akkreditert av Higher Learning kommisjonen. The College er akkreditert av organisasjonen siden 1915. I 2012 mottok Peru State fortsetter akkreditering for de neste 10 år fra Higher Learning kommisjonen. The College fikk best mulig evaluering resultat, uten oppfølging besøk eller annen rapportering som kreves, plassere den i en elitegruppe av institusjoner i regionen. Peru Staten har fortsatt akkreditering av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning. Fullt medlemskap opprettholdes i American Association of Colleges for lærerutdanning og American Council on Education. The College er også et charter medlem av Nebraska Rådet for lærerutdanning. Peru State er en medlemsinstitusjon i Nebraska State College System.

Internasjonale studenter:

Må oppfylle engelsk språkkrav

Gi bevis på engelskkunnskaper. Du må gi bevis på engelskkunnskaper i en av følgende måter: a. Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) 550 med ingen delen scorer mindre enn 56 (papirbasert) 79/80 (Internett-basert) 213 med ingen delen scorer mindre enn 22 (PC-basert) b. English3 - Minimum score på 72 c. International English Language Test System (IELTS) Minimum score på 6,5 d. SAT SAT Minimum: Lese 440, engelsk

Steder

  • Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

  • USA Online, USA

Spørsmål