Keystone logo
Plymouth State University

Plymouth State University

Plymouth State University

Introduksjon

Plymouth State University er en regional omfattende universitet tilbyr en rik, student-fokusert læringsmiljø med en innmelding av ca 4300 lavere og ca 3000 hovedfagsstudenter. Den 170-acre campus tilbyr en New England klassisk utseende kombinert med up-to-date fasiliteter, inkludert Lamson Bibliotek og lærings Commons; Boyd Science Center; Langdon Woods, en LEED sertifiserte, miljøbevisst bolig hall; og PSU nyeste tillegg en Welcome Center og Ice Arena.

Plymouth State University ble grunnlagt i 1871 som en lærerutdanning skole, er en del av University System of New Hampshire og akkreditert av New England Association of skoler og høyskoler.

Ligger sentralt i New Hampshire ved inngangsporten til de hvite fjellene og Lakes-regionen i den sjarmerende byen Plymouth, er PSU bare minutter fra skisteder, innsjøer og parker og bare to timer fra Boston.

PSU Fakta

historie

Grunnlagt i 1871 som en lærerutdanning skole En del av University System of New Hampshire Graduate programmer begynte i 1948

student Profile

4,105 studentene 2.088 mannlige studenter 2,017 kvinnelige studenter 1,346 First Year studenter 20 gjennomsnittlig student alder 2,130 hovedfagsstudenter

fakultet Profile

193 professorer og instruktører 84% har doktorgrad eller terminal grad i sitt felt 16: 1 student-til-fakultetet forholdet (inkluderer UG & GR)

Undergraduate Undervisning (2014 - 2015)

In-Stat: $ 10,700 Out-of-State: $ 18,780

campus Profile

Akkreditert av New England Association of skoler og høyskoler 52 undergraduate majors og 60 + undergraduate mindreårige mer enn 75 graduate grad og sertifiseringsprogrammer i kunst, vitenskap, næringsliv og utdanning. Studieprogrammene omfatter Master of Arts, Master of Arts i Undervisning, Master of Business Administration, Master of Education, Master of Science, Certificate of Advanced Graduate Studies, og Doctor of Education 21 gjennomsnittlig lavere klassestørrelse 345,000+ volumer i vårt bibliotek 80 + student klubber og organisasjoner NCAA Division III - 24 atletisk lag Skole Farger: grønn og hvit Skole Mascot: Panthers 170 dekar og 47 bygninger

historie

Plymouth State University utviklet seg fra Holmes Plymouth Academy, som dateres tilbake til 1808 som en pioner institusjon for lærerutdanning. Så tidlig som i 1836, pastor Charles Brooks forelest før den lovgivende forsamling i New Hampshire og i hele staten på temaet vanlige skoler. En "handling for etablering og drift av et statlig normal skole for bedre opplæring av lærere" ble vedtatt i 1870.

Forstanderskapet ligger i New Hampshire State Normal School i Plymouth i 1871; byen Plymouth hadde tilbudt Holmes Plymouth Academy og annen støtte til den nye skolen. I 1874, ble minst 20 år før systemet forsøkt alle andre normale skolen i landet, hadde karakteren og videregående skoler i Plymouth vært organisert som skoler under tilsyn av den normale skolen. En ny skolebygning (Rounds Hall) og en ny sovesal ble bygget i 1890.

I 1911 Dr. Ernest L. Silver, med erfaring som leder av skoler og som rektor ved Pinkerton Academy, begynte en 35 år administrasjon av skolen, som så skolen vokse til modenhet, både faglig og fysisk. Poet prisvinner Robert Frost, som underviste i runder Hall og levde på campus fra 1911 gjennom 1912, skrev Dr. Sølv i anledning 75-årsjubileet for institusjonen og den 35. året av Dr. Silver presidentskap i 1946: «Vi skylder Mr. Silver en gjeld av takknemlighet for den store og liberale måten han oppmuntret våre individualiteten både som lærere og studenter under ham. Jeg dro til Plymouth med ham da han begynte sin presidentperiode, og jeg har holdt opp vennlig interesse i hele 35 år av sitt uvanlig lang administrasjon. Det varmer hjertet med oppmuntring til å se på om noe som vedvarer så vellykket i denne verden av ødelagte stykker. "I 1927, den amerikanske Council of Teacher høgskoler evaluert Plymouth Normal Skole og vurdert det en Grade A lærerskolen-rating det har holdt helt siden. I 1939, New Hampshire delstatsforsamlinger offisielt anerkjent den økte vekst av institusjonen ved å endre betegnelsen til Plymouth Teachers College, og i 1963, til Plymouth State College ved University System of New Hampshire. I 1948, Høgskolen tilbød sine første graduate grader. I 2003, staten parlament endret institusjonens navn til Plymouth State University i anerkjennelse av omfanget og dybden av sin programmering.

I dag er Plymouth State University en regional omfattende universitet tilbyr en rik, student-fokusert læringsmiljø for lavere, høyere, og ikke-tradisjonelle studenter. PSU har 50 undergraduate majors og 70 mindreårige. I tillegg til fremragende programmer i utdanning, næringsliv, humaniora, kunst, og de naturlige og samfunnsfag; sentre og institutter for meteorologi, miljø, New Hampshire studier, og rurale partnerskap er kjennetegn oppsøkende programmer.

Steder

  • 17 High Street, , Plymouth

Spørsmål