Keystone logo
Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Introduksjon

Point Loma Nazarene University er kjent for å være framtidsrettet. På PLNU, akademikere, tro og samfunn er alle avgjørende. Studenter nytte av dette balansert tilnærming til utdanning og la PLNU forberedt på å tenke, handle og bidra til verden.

I tillegg til mer enn 60 undervisning områder av studien, PLNU tilbyr graduate program regionale sentre over hele Sør-California. PLNU viser mer enn 3500 studenter.

Visste du at..?

Siden 2004 har over 90 prosent av PLNU studenter som har søkt om opptak til lege, tannlege, optometri, apotek, og veterinær skoler tatt opp til. I 2008 Åpne Dører rapport, PLNU studie i utlandet program 15. plass i landet (blant master grad gi institusjoner) for andel av studenter som deltar - om lag 30 prosent av oppgraderte eldre har studert i utlandet. PLNU er nasjonalt anerkjent for sitt lederskap i området bærekraft - vinne San Diego Environmental Services Resirkulerer of the Year Award fire av de siste seks årene og blir kåret til en av USAs 100 grøn skoler ved Sierra Club i både 2010 og 2011. Gjennom PLNU er LoveWorks Kortsiktig Mission Program, mer enn 2000 studenter, har lærere, ansatte og alumni servert mennesker i nød i ca 60 verdens områder. PLNU Senter for internasjonal utvikling forsker bærekraftig forretningsdrift og løsninger på global fattigdom. Siden 2005, 22 student filmer / TV-programmer har vunnet priser eller dukket opp på filmfestivaler. PLNU tale og debatt Team har vært nasjonal mester i nasjonalstortingsdebatten Associations 'ettårig konkurranser konkurranse fire av de siste syv årene, konkurrerer mot slike skoler som UC Berkeley og UCLA.

Steder

  • 3900 Lomaland Drive San Diego, CA 92106, , San Diego

Spørsmål