Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Introduksjon

Industrial and Systems Engineering (ISE) er en profesjonell disiplin som fokuserer på å utvikle og implementere optimale løsninger fra et systemnivåperspektiv.

Dette involverer mennesker, teknologi, kvalitet, økonomi, informasjon og miljøspørsmål. Hovedrollen til en industriell systemingeniør er å organisere og samarbeide harmonisk med andre for å effektivisere operasjonelle prosedyrer, forbedre produktiviteten og den generelle systemytelsen. Det endelige målet er å øke effektiviteten, redusere driftskostnadene og øke kundetilfredsheten.

ISE er forskjellig fra andre tradisjonelle ingeniørdisipliner der kunnskap og ferdigheter brukes på spesifikke områder. For eksempel jobber tradisjonelle produksjonsingeniører vanligvis i et produksjonsmiljø. ISE gir deg derimot muligheten til å jobbe i en rekke organisasjoner, inkludert både industriell og kommersiell sektor. I denne forbindelse har industri- og systemingeniører en mye mer fleksibel karrierevei. ISE nyutdannede er ansatt i organisasjoner som er i utvikling av nye produkter, transport, temaparker, logistikktjenester, banker, offentlige verktøy, forretningsutvikling konsulentfirmaer, offentlige avdelinger, etc. Det endelige målet med ISE disiplin er å gi ledelse i design av integrerte industrielle og kommersielle systemer for samfunnets fremgang og velvære.

Fasilitetene i ISE-avdelingen er uten sidestykke i Hong Kong og regionen. Disse inkluderer:

  • PolyU Microsoft Enterprise Systems Center
  • Kunnskapsledelse og innovasjonssenter
  • Microsystems Technology Center
  • Den digitale fabrikken
  • Partner State Key Laboratory of Ultra-precision Machining Technology
  • Advanced Manufacturing Technology Research Center

Disse fasilitetene spenner fra topp moderne maskinvare og programvare for avansert utvikling av produksjonsteknologi, logistikksimulering, systemutviklingsverktøy for e-handel, datamaskinstøttet design, til virtuell produktutvikling.

Avdelingen er også aktivt engasjert i samarbeid med industrien via felles forskningsprosjekter, konsulentfirmaer og undervisningsopplegg.

Dette sterke samarbeidet med både lokale og regionale næringer, sammen med gode fasiliteter og kompetanse, gir studentene muligheten til å bli nedsenket i dette samarbeidsmiljøet som vil være til stor nytte for dem når de oppgraderer.

Steder

  • General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

Spørsmål