Keystone logo
Prague Film School Fungerer for film - Årsprogram
Prague Film School

Fungerer for film - Årsprogram

Prague, Tsjekkia

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15 900 / per year *

På universitetsområdet

* Semesteravgift

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Årsprogram: 4. september 2020 - 22. mai 2021

KARRIEREVALG

De fleste studenter melde seg inn i skuespillet for filmprogram for å starte sin karriere i filmskuespill. Faktisk på fakultetet i Prague Film School gir uvurderlig kompetanse og tilgang til industrien: Ivan Shvedoff, professor i filmskuespill, bringer sin erfaring og kontakter fra over 70 filmer, inkludert store roller i filmer som Mission Impossible, Bourne Supremacy, Enemy at Gates, for å nevne noen (han var Matt Damons dialog coach på Bourne Identity). Daniel Brown, med både akademiske grader og lærerfaring ved Cambridge University, har utført sammen med slike store stjerner som Johnny Depp, Bruce Willis, Peter O'Toole og Ben Kingsley. Amy Huck, som fungerer som filmkoordinator og instruktør, er en flink tilstedeværelse i nasjonale og internasjonale storbudsjettproduksjoner.

Grunnleggeren av skuespilleren for filmprogram, Nancy Bishop, er en Emmy-nominert styremedlem og har kastet for noen av Hollywoods mest kjente filmer. Nancy Bishop Casting fortsetter å tilby Prague Film School studentene sjelden tilgang til castings for Hollywood-produktioner som kommer gjennom Praha - og flere studenter har hvert år landet sine første talende roller i store internasjonale produktioner.

Prøvetest

Brian Colin Foley: Mens han studerte på PFS i 2012, landet Brian en rolle i Snowpiercer (skutt i Praha), regissert av den legendariske koreanske regissøren Bong Joon-ho, blant annet blant andre Chris Evans, Tilda Swinton og Ed Harris. Han har tjent sitt SAG / AFTRA-kort for roller i HBO miniserien Show Me a Hero, regissert av Paul Haggis, NBCs Mysteries of Laura, og senest Netflix's Orange er New Black, hvor han jobbet med Emmy Award Winning Actress , Uzo Aduba.

Anssi Lindstrom ble kastet direkte ut av skolen i Child 44 (skutt i Praha), med hovedrollen Tom Hardy

Sarah Brown Carter flyttet til Los Angeles etter oppgradering fra PFS, hvor hun raskt kjøpte sitt SAG-kort fra å jobbe på en rekke reklamefilmer (inkludert to nasjonale kampanjer) og en nylig serierelatert rolle i en såpopera.

Peter Hallin fikk sin første spillefilmrolle i Snowpiercer mens han studerte på PFS i 2012. Der kan han ses på scener med Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt og Jamie Bell. Peter, som nå er basert i sitt hjemland Sverige, fortsatte å lande en spillerolle i serien Crossing Lines og gjorde et utseende i det svenske kriminaldrama The Bridge. Han har også tatt på scenen et par ganger de siste årene. Peter vil bli sett i den kommende uavhengige filmen Evil Rising og har skrevet, produsert og handlet i sin egen webserie.

Martina Hemmingsson ble akseptert til bachelorprogrammet ved Malmö teaterakademi i Sverige etter studiet på Prague Film School . Dette prestisjefylte akademiet aksepterer 12 skuespillere fra 800 søkere og resulterte i stor grad av intensiv trening i Prague Film School .

KURSER OG ARBEIDSKAPER

Screen Acting Craft

Å handle er både kunst og håndverk. Dette kurset vil fokusere på håndverk, understreker de tekniske kravene til skjermhandler. Studentene lærer å kalibrere sine forestillinger spesielt for kamerarammen, justere for nærbilder og brede bilder. Siden kameraet fotograferte trodde, skal studentene utvikle en aktiv og varierende indre monolog og forstå nyansene for å handle, tenke og lytte med øynene. En scene studieenhet vil understreke hvordan du kan bryte ned en scene og spille den effektivt for kameraet.

Fungerende teknikk

Dette praktiske kurset utforsker skuespillteknikker som gjelder både for ensemblearbeid og film. Studentene skal starte med grunnleggende oppgaver og prosjekter, og gradvis integrere mer komplekse prinsipper. Studentene skal praktisere tilnærminger til å utvikle en karakter og analysere tekst. Fordi film først og fremst er et naturalistisk medium, vil hovedvekten bli grunnlagt i Konstantin Stanislavski og hans disipler. Skuespillere vil trene i det grunnleggende av naturalistiske skuespillteknikk som forfølgelse av et mål, å bryte scener i beats, spille handlinger og overvinne hindringer. Kurset vil inneholde en betydelig enhet på Meisner Technique, som bygger grunnlaget for å lytte og reagere sannferdig i karakter.

Audisjonsteknikk

Fungerende ferdigheter er svært lite brukt hvis de ikke kan trene på et profesjonelt sett. Dette kurset vil lære aktører hvordan man markedsfører og markedsfører seg i en konkurransedyktig industri. Skuespillere vil lære strategier for å takle kald lesing og skjermgjennomføring. Hver student vil delta i en serie mock castings med en profesjonell casting direktør som vil kritisere sitt arbeid. Studien inneholder også selv-taping, som er mye brukt i profesjonell avstøpning.

The Business of Acting

Studentene vil lære spesifikke markedsføringsstrategier, og gi råd om hvordan man skal navigere i karrieren og tiltrekke seg profesjonell representasjon. Nærmere bestemt vil skuespillere lære å organisere en profesjonell CV, velge en vinnende headshot, organisere et vellykket nettsted, og best dra nytte av internett for skuespiller markedsføring. De vil også fortsette å øve og forbedre audisjonsteknikker lært i første semester.

Filmproduksjon

Det er en viktig del av treningsprosessen for skuespillere å jobbe med et aktuelt filmsett. Derfor forventes hver student å delta i noen korte filmer produsert av Prague Film School direktører. Øvrig legitim filmverk som en skuespiller kan skaffe seg i Praha kan også bli inkludert i kurskreditt. Studentene vil bli oppfordret til å kombinere dette materialet med scenearbeid for å produsere en markedsførbar showrulle. Denne klassen vil også lære elevene å bruke grunnleggende redigeringsprogrammer og gi en introduksjon til screenwriting.

Stemme

Stemmekordene er en muskel og må utøves og styrkes. Studentene skal jobbe med en stemmeforleder for å utvide vokalområdet, utvikle vokalkontroll og arbeide med å utvikle utvalgte aksenter. Andre semester inneholder sangklasser og forestillinger.

Bevegelse for scenen og skjermen

Skuespilleren må være fysisk egnet og fleksibel. Hver klassedag begynner med et styrket oppvarmingssystem, forbereder studentene på fysiske og vokale aspekter av håndverket. Enheter i denne klassen vil omfatte yoga og dans.

workshops

Gjennom året er studentene involvert i flere workshops som gir videre opplæring i ulike fagområder. Disse har tatt med slike temaer som kamp (sverdkamp, ​​skyting og kroppskontakt), visualiserer og tenker som en regissør, som handler for virtuell virkelighet, og sminke, for å nevne noen.

Gjestelærere

Hvert år bringer vi inspirerende fagfolk fra hele verden for å tilby studentene insiderinformasjon om filmindustrien. Mest nevnt er Nancy Bishop, grunnleggeren av PFS Acting for Film Program, og en CSA, Emmy-nominert castingsdirektør som har kastet over hundre internasjonale prosjekter. Hun lærer filmvirkende og auditioning teknikker flere ganger gjennom året.

Vi tilbyr også et verksted med Francisco Medina, en livstrener og skuespiller, som lærer internasjonalt og jobber sammen med skuespilleren Bernard Hiller fra Los Angeles.

Andre bemerkelsesverdige lærere har vært Judy Levine, produsent av flere filmer, inkludert The Sessions og The Catcher var en Spy, filmregissør Bruno Coppola, og Guy Roberts, den kunstneriske direktøren for Praha Shakespeare Company.

Fakultetet i Prague Film School arbeider alle i filmindustrien i Praha og er i kontinuerlig kontakt med fagfolk som arbeider med internasjonale prosjekter. Vi prøver å skape så mange muligheter som mulig for studenter å møte og lære av fagfolk i bransjen som mulighetene oppstår.

Fungerer for filmstudenter vil også bli forventet å melde seg på en valgfag som tilbys i det generelle Prague Film School . Disse inkluderer: Regissørene, Gode skuespiller / Bad Acting, Komedie, Lys for film, Skrive funksjonen, Art Direction, Central og Eastern European Cinema, blant andre

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Fungerer for film
    • Prague 1, Tsjekkia
  • Diplom i skuespiller for media
    • Toronto, Canada
  • Prestasjonsbevis på skuespillernivå 1
    • Santa Barbara, USA