Keystone logo
RUBIKA

RUBIKA

RUBIKA

Introduksjon

Rubika er en yrkesfaglig skole i 5 år, som leverer 3 grader av nivå 1 (RNCP), spesialiserte innen animasjon, spill og industriell design.

Siden etableringen i 1987 av Chamber of Commerce and Industry of Grand Hainaut, er skolen preget av innføringen av en innovativ og banebrytende undervisning basert på realisering av prosjekter og teamarbeid.

Denne pedagogikken har tillatt våre 3 sektorer (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika og Rubika ISD) til å bli den globale referansen opplæring i animasjonen bransjen, video og design to

Treningen består i to trinn:

  • The Bachelor program, dedikert til oppkjøpet av grunnleggende, utvikle kreative teknikker og mestring av verktøy for prosjekter. Disse ferdighetene knyttet til teamarbeid gi studentene en privilegert plass innen et produksjonsteam.
  • Eksperter sykluser som trener fremtidige eksperter i et yrke og sikrer dem den nødvendige kompetanse i prosjektledelse. Denne opplæringen legger våre studenter på øverste nivå.

Det er et mål å gjøre våre studenter de ferdigheter som vil forandre morgendagens verden som vi får ned for å åpne og berike skolen i dag!

Rubik

Steder

  • Valenciennes

    2 rue Peclet 59300 Valenciennes, , Valenciennes

Spørsmål