Keystone logo
Sabanci University

Sabanci University

Sabanci University

Introduksjon

Med sitt fakultet i verdensklasse, globalt rangert utdanning på engelsk, og rimelige skolepenger sammenlignet med tilsvarende rangerte universiteter over hele verden, er SU stedet å studere i Tyrkia. Universitetet gir også sterke stipend for studenter fra alle nasjoner og alle utdanningsfelt, og garanterer en høy kvalitet tilgjengelig utdanning for alle. SU tilbyr alle programmer på det grønne campus i Tuzla, Istanbul, Tyrkia.

Med vitenskap, teknologi og sosiale strukturer som utvikler seg dag for dag, trenger verden flere kvalifiserte individer som besitter kunnskapen og ferdighetene som kreves for å forfølge en karriere hvor som helst i verden. Da Sabancı-gruppen var klar over dette presserende problemet, bestemte Sabancı-gruppen i 1994 å etablere et "verdensuniversitet" ledet av Sabancı-stiftelsen. Frøene til Sabancı University, Sabancı-gruppens mest omfattende samfunnsansvarsprosjekt innen utdanning, ble sådd sommeren 1995 på en søkekonferanse. Akkurat nå er Sabancı University det høyest rangerte tyrkiske universitetet i THE World University-rangeringer og rangerer i 500-600-klassen.

Sabancı Holding er et strategisk porteføljeselskap som fokuserer på å skape verdiskapning med konsernets økosystem og prioriterer en høyytelseskultur. Selskaper i Sabancı Group opererer for tiden i 12 land. Sabancı Group har 70 selskaper og 60.000 ansatte. Disse foretakene har samlet bidratt betydelig til utviklingen av Tyrkias økonomi. Sabancı Holdings egne aksjer, samt aksjene i de 11 datterselskapene, er notert på Borsa Istanbul (BIST) og utgjør 8,1% av den totale markedsverdien av det tyrkiske aksjemarkedet.

utdanning

Universitetet gir en tverrfaglig utdanning på tvers av de tre fakultetene med elleve grunnprogrammer. Ved SU har studenter sjansen til å velge hovedfag etter det første eller andre studieåret. Dette gjør at studentene kan bestemme hvilket program de skal studere på universitetet med større forståelse for høyere utdanning og om sine egne faglige og karriereinteresser og talenter.

Forskning

Sabanci University posisjonerer seg som et av de mest innovative og forskningsorienterte universitetene i Tyrkia. Som en del av filosofien tar universitetet sikte på å rette forskningsinnsatsen først og fremst mot anvendt og strategisk forskning med mål om å fremme kunnskap, støtte undervisning og bidra til samfunnets fremgang. Universitetet har et stort antall laboratorier og forskningssentre, inkludert det mest avanserte Nanoteknologiforsknings- og applikasjonssenteret i regionen. SU har også den høyeste forskningsinntekten per fakultetsmedlem blant alle tyrkiske universiteter.

Karrieremuligheter

Nyutdannede ved Sabanci University er høyt verdsatt i alle sektorer og mange land både profesjonelt og i akademia. 96% av de nyutdannede får jobb innen et år etter eksamen. 81% av de samlede alumner driver profesjonell karriere i kjente selskaper. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford og Deloitte & Touche er blant selskapene som våre alumner fortsatte å jobbe for.

SU -vitnemålet er også verdifullt hvis du ønsker å satse på en akademisk karriere. Universitetene våre kandidater valgte som reisemål for forskerskolen inkluderer Carnegie Mellon University, University of California, Politecnico di Milano, Boston University, Harvard University, Brown University, Stanford University og University of Massachusetts.

Hver SU-student må gjøre obligatorisk praksisplass før eksamen. Karriereutvikling og internship Office of SU, som gir karriereveiledning til studenter, bringer også inn mange jobb- og internshipmuligheter over hele verden for SU-studenter og holder rekrutteringsarrangementer på campus med kjente selskaper.

Steder

  • Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 Tuzla, 34956, Istanbul

Spørsmål