Keystone logo
Sacred Art School

Sacred Art School

Sacred Art School

Introduksjon

Sacred Art School er en internasjonal skole forankret i Toscana som ble grunnlagt for å fremme kreativitet innen kunst og kunstnerisk håndverk, med en grenseløs åpenhet for det helliges verden.

«Frem i tradisjon» er ideen som kjennetegner oss: Du vil lære å designe og skape fullt moderne kunstverk, knytte til en kunstnerisk tradisjon som har tjue århundrer med historie.

Skolen, som ikke holder seg til noen spesiell kunstnerisk stil, er fremfor alt et verksted hvor elever og lærere, kunstnere og kunsthåndverkere møtes og konfronterer hverandre. Etter hvert som studentene vokser i sine design- og kreasjonsferdigheter kan de bli involvert i oppdragene, også lære å samhandle med kunden og deres behov.

Skolen tilbyr kunstnere å gå "fremover i tradisjon", gjennom verktøy som:

  • 1. En streng kunstnerisk og teknisk opplæring...

…som gjør deg i stand til å mestre det figurative språket, slik det ble undervist i renessansekunstverksteder og i kunstakademiene. Her vil du lære tradisjonelle teknikker som meisel, tegning, oljemaling, leiremodellering, samt teknologiske verktøy som 3D-designprogramvare.

  • 2. En dybdeanalyse av samtidstanke...

som vil hjelpe deg å forstå det hellige med spesiell oppmerksomhet til katolisismen.

  • 3. Byen Firenze...

som med sine samlinger og kulturarrangementer er det viktigste læringsrommet, en perfekt kontekst for å lære opp nye fagfolk knyttet til kunst- og håndverksverdenen av høyeste kvalitet.

Steder

  • Metropolitan City of Florence

    Viale della Catena, 4 Le Pavoniere – Parco delle Cascine, 50144, Metropolitan City of Florence

Spørsmål