Keystone logo
Sacred Art School Treårig kurs i maleri, skulptur eller gullsmedarbeid
Sacred Art School

Treårig kurs i maleri, skulptur eller gullsmedarbeid

Metropolitan City of Florence, Italia

1 Years

Engelsk, Italiensk

Fulltid

02 Sep 2024

07 Oct 2024

EUR 7 000 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Maleri

Program

Siden tegning er grunnlaget for kunstnerisk aktivitet, legger Sacred Art School spesiell vekt på opplæring og utvikling av kunnskap og ferdigheter til elever innen akademisk design. I løpet av malekurset vil vi utvikle elevenes ferdigheter gjennom tradisjonell trening og praksis, ved å bruke de samme metodene som ble brukt til å undervise mange av fortidens store mestere. Samtidig stimuleres den kunstneriske tolkningen til hver enkelt elev; slik at eleven kan fremstå som en forberedt og trygg kunstner.

Skulptur

Program

Målet med timene er å utdanne en profesjonell skulptør som er i stand til å tenke ut, designe og lage kunstverk, spesielt gjennom modelleringsteknikker av leire og gipsstøping.

Øvelsene utføres med utgangspunkt i observasjon av modellene fra livet, av avstøpninger og draperier for å utdanne øyet til å utvikle evnen til å tolke menneskefiguren og lage en komposisjon.

Smykker

Program

Målet med det treårige kurset i gullsmed og smykker tar sikte på å utdanne en gullsmedhåndverker med teknisk bakgrunn og designkompetanse til å utføre arbeider selvstendig. Kurset tar sikte på å gi tekniske og kunstneriske verktøy på ulike områder (både kreative og teknologiske) samt det vitenskapelige grunnlaget for kunnskap om materialer og tekniske prosedyrer.

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål