Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Introduksjon

SAE Institute ble grunnlagt i 1976 og har siden vokst til å bli verdens største, bransjefokuserte kreative mediepedagog med mer enn 50 studiesteder i 28 land. SAEs læreplan er nøye utformet i samråd med ledende bransjeutøvere for å møte kravene til den globale kreative medieindustrien.

SAE Institute tilbyr en omfattende kursportefølje innen kreative mediefelt (lyd, film, animasjon, spillutvikling, musikkvirksomhet og web) med en sterk tradisjon for praktisk anvendelse og bransjeanerkjennelse. En Bachelor of Arts/Bachelor of Science-grad kan oppnås på så lite som to år.

To masterprogrammer (MA/MSc) er tilgjengelige. Bachelor- og masterprogrammer tilbys i forbindelse med det anerkjente Middlesex University i London. SAE Institute har et nettverk på tvers av fem kontinenter med campus i verdenssentre for kreative medieindustrier, inkludert London, Berlin, München, Paris, Barcelona, New York, Los Angeles og mer.

SAE Alumni Association er nettverket for SAE Institutes nyutdannede og studenter som tar sikte på å gi dem en alumniopplevelse etter sin utdannelse i verdensklasse og tilby et variert program med ressurser, arrangementer og kommunikasjon for å tilby et aktivt jobbplasseringsprogram, holde dem inne. kontakt med hverandre og involvert med SAE Institute.

SAE Alumni Convention er et gratis nettverksarrangement som tradisjonelt holdes i Berlin for alle med interesse for kreativ medieutvikling og teknologi. Den årlige begivenheten samler like sinn som deler kunnskapen du trenger å vite om den kreative medie- og underholdningsindustrien. Konvensjonen gir deg rike muligheter for definitiv forskning, stimulerende utdanning og forretningsutvikling – det er det perfekte forumet for nettverk og utveksling av ideer.

SAE Magazine er magasinet til SAE Institute og SAE Alumni Association. Publikasjonen ble opprinnelig lansert på trykk, men flyttet til å bli publisert på nettet i 2014.

To masterprogrammer (MA/MSc) er tilgjengelige. Bachelor- og masterprogrammer tilbys i forbindelse med det anerkjente Middlesex University i London. (ett masterprogram med Middlesex og ett med kjente Folkwang Universität der Künste.

Om Campus

Berlin-campus tilbyr kreative, lidenskapelige studenter tilgang til industristandardfasiliteter og et lærerstab med enestående fagkunnskap og en lidenskap for å gjøre det mulig for hver student å nå sitt potensial.

  • Velutstyrte innspillingsstudioer, filmsuiter og mange arbeidsstasjoner på et 2.000m2 stort område
  • Alle kurs og programmer ved SAE Institute i Berlin undervises på engelsk så vel som tysk
  • Et sterkt nettverk med den dynamiske kreative industrien i den tyske hovedstaden
  • Ytterligere gjesteforelesninger og seminarer med anerkjente industriledere

Steder

  • Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

  • Zielstattstr. 30, 81379, Munich

  • Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

  • Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

  • Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Spørsmål