Diplom i bakervarer og konditori
SAIT - Southern Alberta Institute of Technology
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Calgary, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 16 803 *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* for innenlandske studenter; 44.641 USD for internasjonale studenter
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Ta eksepsjonelle instruktører med bakgrunn i tradisjonell og moderne bakervarer og konditori fra hele verden, legg til toppmoderne treningsfasiliteter og en progressiv læreplan, og du får det beste programmet Baking and Pastry Arts i Canada.
Hvis du har hatt glede av å bake hele livet, har en kunstnerisk teft og er interessert i å skape magi med elegante dessert-showpieces, kan vi hjelpe deg med å ta lidenskapen din til neste nivå. En karriere innen bakervarer og konditori vil få deg til å balansere eksakte målinger og kjemi på den ene siden mens du bruker fantasien og kreativiteten til å utvikle spennende nye oppskrifter på den andre.
I en bransje som opplever høy etterspørsel, er nyutdannede fra SAITs Baking and Pastry Arts-program godt forberedt på et mangfoldig utvalg av karrieremuligheter etter endt utdanning. I denne tekniske disiplinen er håndverket av kringle slått sammen med kunsten å bake, sukkerartikk og fin håndverkssjokoladeproduksjon.
Hos SAIT fokuserer vi på suksessen din gjennom en personlig tilnærming, små klassestørrelser, rikelig med praktisk trening og spennende oppgraderinger av nye anlegg. Våre laboratorier er topp moderne og inkluderer et spesialisert sjokolade-lab og Culinary Campus sentrum.
I løpet av dette toårige diplomprogrammet på heltid vil du få opplæring i grunnleggende bakervarer og avansert bakepraksis. Programmet dekker gjærvarer, håndverksbrød, kaker, sukkerartikler, sjokolade, spesielle anledninger og bryllupskaker, flaner, tortes og mye mer. Du vil også lære viktige lederegenskaper innen matreguleringer, kundeservice, koster, priser, merchandising og starte din egen virksomhet.
Hands-on, produksjonsmiljø
Hovedmålet vårt er å forberede deg på den virkelige verden i et praktisk produksjonsmiljø. Over din toårige utdanning vil du motta omtrent 1400 praktiske treningstimer i bakerilaboratoriene. Du lærer trinn-for-trinn-taktikk og kommer bort fra å vite beste praksis, så vel som praktiske strategier for å implementere i den virkelige verden. Du vil også ha sjansen til å presentere talentene dine ved å bake brød- og konditorprodukter for å selge i våre gourmet-utsalgssteder, inkludert den anerkjente Highwood Restaurant, Market Place og Culinary Campus sentrum.
Lær av toppinstruktører fra hele verden
I tillegg til å lære vitenskapen om baking, vil instruktørene våre også inspirere kreativiteten din. De høyt utmerkede instruktørene i Baking and Pastry Arts-programmet er virkelig uten sidestykke. Deres mangfoldige bakgrunn og spesialiteter spenner fra utøvende konditorer fra de beste hotellene i New York, Hawaii og Bermuda, til lokale, gründerbakere.
Profesjonelt betalt praksisplass
Mellom ditt første og andre studieår vil du bruke ferdighetene dine i et profesjonelt betalt internship. I tillegg til å få erfaring i et miljø i virkelig verden, gir praksisplasser verdifulle forbindelser og muligheter til nettverk med fremtidige arbeidsgivere.
Som student kan du også dra nytte av spennende internasjonale studieturer. Tidligere turnéplasser har inkludert Frankrike, Australia, Thailand, Tyskland, Spania og Portugal.
Arbeid mot å bli en sertifisert svennebaker
Studenter som har fullført bakerediplomet, kan velge å skrive svennermagerseksamen. For å bli sertifisert svennebakker, må studentene fullføre ytterligere nødvendige ansettelsestimer.
Din karriere
Du vil være forberedt på et mangfoldig utvalg av karrieremuligheter innen bakervarer og konditori etter endt utdanning. Du kan finne arbeid lokalt eller i utlandet som et (n):
- Baker
- Spesialitet kakedekoratør
- Bakeri manager
- Detaljhandler
- Chocolatier
- entreprenør
Nyutdannede av programmet Baking and Pastry Arts har en sysselsettingsgrad på 96%.
Student suksess
- Husk at gjestfrihetsbransjens timer kan variere fra tidlig morgen til sent på kvelden og inkluderer ofte høytider.
- Bake- og konditorbransjen er et fartsfylt, dynamisk miljø med fokus på kvalitet og kundeservice. Du skal være i stand til å håndtere stressende situasjoner på riktig måte (for eksempel å håndtere en serie av kunder).
- Du vil bli pålagt å stelle og kle deg i henhold til bransjens forventninger mens du er i din praktiske trening.
- Du må være i god fysisk forfatning for denne krevende handelen der du vil være på beina i lange timer og utføre repeterende produksjonsarbeid.
- De mest vellykkede studentene bruker omtrent 20 timer per uke på lekser og gjennomgang, med tilleggsstudier som kreves for å forberede seg til eksamen.
- Materialet blir presentert med en ganske rask hastighet. For å oppnå størst mulig suksess, må du være til stede og ta ansvar for læringsopplevelsen.
- Du må kunne lese, skrive og forstå det engelske språket på et nivå som overstiger grunnleggende samtaleengelsk.
- Studenter med høyere karakterer på videregående skole opplever vanligvis mer suksess i SAIT-programmer.
Legitimasjon og akkreditering
Etter å ha fullført dette programmet, vil nyutdannede motta et SAIT-vitnemål i bakervarer og konditori.
Studentene blir oppfordret til å skrive alle tre periodene av Alberta Journeyman Baker-eksamenene etter at de har fullført de tilsvarende kurs i det første og andre året av Baking and Pastry Arts-diplomprogrammet.
Overføringsalternativer
Muligheten til å fremme utdannelsen din ved overføring til, innen eller fra SAIT er tilgjengelig med følgende universiteter og høyskoler:
- Alberta læretid og opplæring i industrien
SAIT / SAIT
Opptak og utvalg
- Høst 2020 start: søknader godtatt 2. oktober 2019, fram til 1. juli 2020.
Nøkkelinformasjon
- Startdatoer: 8. september 2020
- Lengde: 2 år
- Tuitjoner og avgifter per år:
- År 1: 7 549 dollar (innenlandsk) / 24 197 dollar (internasjonalt)
- År 2: $ 6,528 (innenlandsk) / $ 20 444 (internasjonalt)
* Studieavgift, gebyrer, bøker og leveringskostnader kan endres
Ideelle studenter
Student suksess
- Husk at gjestfrihetsbransjens timer kan variere fra tidlig morgen til sent på kvelden og inkluderer ofte høytider.
- Bake- og konditorbransjen er et fartsfylt, dynamisk miljø med fokus på kvalitet og kundeservice. Du skal være i stand til å håndtere stressende situasjoner på riktig måte (for eksempel å håndtere en serie av kunder).
- Du vil bli pålagt å stelle og kle deg i henhold til bransjens forventninger mens du er i din praktiske trening.
- Du må være i god fysisk forfatning for denne krevende handelen der du vil være på beina i lange timer og utføre repeterende produksjonsarbeid.
- De mest vellykkede studentene bruker omtrent 20 timer per uke på lekser og gjennomgang, med tilleggsstudier som kreves for å forberede seg til eksamen.
- Materialet blir presentert med en ganske rask hastighet. For å oppnå størst mulig suksess, må du være til stede og ta ansvar for læringsopplevelsen.
- Du må kunne lese, skrive og forstå det engelske språket på et nivå som overstiger grunnleggende samtaleengelsk.
- Studenter med høyere karakterer på videregående skole opplever vanligvis mer suksess i SAIT-programmer.
Karrieremuligheter
Nyutdannede kan søke jobbmuligheter lokalt og i utlandet som en (n):
- baker
- spesialitet kakedekoratør
- bakerisjef
- detaljbaker
- sjokolademaker
- gründer
Relaterte karrierer inkluderer:
- caterer
- matvitenskapsteknolog
- kokk
Program undervisningsavgift
Galleri
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.