Keystone logo
San Francisco State University

San Francisco State University

San Francisco State University

Introduksjon

Velkommen til San Francisco State University

Sett i et av verdens vakreste og mest mangfoldige byene, SF State campus har en livlig blanding av mennesker, kulturer og språk i et rolig hjørne av San Francisco, bare 1,6 km fra Stillehavet. Offentlig transport beleilig plassert ved siden av campus tilbyr enkel tilgang til spenningen i sentrum kun 20 minutter unna. The San Francisco Bay Area gir studentene rike muligheter til å forbedre sine studieprogrammene. Feltarbeid, samfunnet prosjekter og praksisplasser gjøre læring livne samtidig som det gir deg en fordel i arbeidsmarkedet etter endt utdanning.

studie~~POS=TRUNC

Den viktigste campus dekker 58 hektar av Lake Merced Park, er Downtown Campus i hjertet av det finansielle og tech sentrum av byen, Romberg Tiburon senter for miljøvernstudier ligger i San Francisco Bay, og det er en Sierra Nevada Feltet Campus i Sierra foten.

Topp 10 Majors for internasjonale studenter

 1. bedriftsøkonomi
 2. ingeniør
 3. informatikk
 4. internasjonale relasjoner
 5. biologi
 6. Utdanning / TESOL
 7. Kringkasting og elektronisk Communication Arts (BECA)
 8. Cinema
 9. psykologi
 10. kommunikasjonsstudier

akademisk kalender

 • Høstsemesteret er medio august til desember (16 uker)
 • Vårsemesteret er midten av januar til mai (16 uker)
 • Summer Sessions kjøre juni og ut august (5-10 uker)

Innmelding

 • Undergraduate studenter: 26,815
 • Graduate studenter: 3,441

Internasjonale studenter: 1,695 Total studenter: 30,256

Akkreditering

Grunnlagt i 1899, SF State er en del av California State University (CSU) system. SF State er akkreditert av Akkreditering Kommisjonen for Senior Høyskoler og universiteter i den vestlige Association of skoler og høyskoler (WASC). Akademiske avdelinger og programmer er også individuelt akkreditert.

Ranking og utmerkelser

I en region kjent for innovasjon, kreativitet og progressiv tenkning, er SF State intellektuelle hjertet og sjelen til den omkringliggende byen. En leder i samfunnstjeneste læring og internasjonal utdanning, er SF State også en viktig samfunnskraft, samarbeid med myndigheter, næringsliv og utdanningsinstitusjoner partnere for å fremme universitetet og regionen. Våre mange æresbevisninger og utmerkelser inkluderer:

 • Etablerte den første internasjonale relasjoner avdeling ved et amerikansk universitet (sende flere studenter i utlandet enn noen master-innvilgelse institusjon i landet);
 • College of Business anerkjent som en av bare 15% av handelshøyskoler i verden som oppfyller strenge AACSB International akkreditering standarder;
 • Kåret til en av landets fremste filmskoler med The Hollywood Reporter. Mellom 1999 og 2016 ble mer enn et dusin studenter nominert til en Oscar;
 • 10 studenter og lærere hedret med Pulitzer-prisen;
 • SF State alums stiftet vellykkede bedrifter fra bebe butikker til E-lån og har hatt sentrale lederstillinger på Starbucks, Symantec, AT & T, Disney og mer.

Bolig

SF State tilbyr flere on-campus boliger alternativer: residence halls, leiligheter med ett, to eller tre soverom og familieleiligheter. Tema og læremiljøer er tilgjengelig for beboere som ønsker å bo sammen med andre studenter med liknende fagretninger og personlige interesser. Huset søknadsprosessen er atskilt fra universitetet programmet. Etter at du har sendt inn søknaden, du bør søke om bolig så snart du mottar SF State ID-nummer. Du trenger ikke å ha mottatt formell adgang til å søke om bolig.

Steder

 • 1600 Holloway Ave. , 94132, San Francisco

Spørsmål