Keystone logo
SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

Introduksjon

Hva gjør en SANS Technology Institute utdanning annerledes?

SANS Technology Institute forbereder neste generasjon fagpersoner innen cybersikkerhet på hva de vil møte på feltet. Våre programmer kjennetegnes av vårt fakultet i verdensklasse; vår vekt på praktisk læring i SANS-kurs som kontinuerlig blir oppdatert for relevans i den virkelige verden, de fleste fører til bransjeanerkjente GIAC-sertifiseringer; våre innovative personlige og online kursleveringsalternativer; og den velprøvde suksessen for våre alumner.

Cybersikkerhet er alt vi lærer, og ingen gjør det bedre.

130863_sans.jpg

Masterprogram

Master of Science-studiet i informasjonssikkerhetsteknikk forbereder arbeidende informasjonssikkerhet og IT-fagfolk til å ta karrieren til de høyeste nivåene gjennom en omfattende læreplan med fokus på både teknisk mestring og utvikling av essensielle leder- og kommunikasjonsevner. Sterk, utfordrende og givende, mastergradsstudiet hjelper studentene å utvikle sitt rykte i bransjen ved å gi muligheter for studentenes forskning å bli vurdert for publisering i online ressurser inkludert SANS leserom og ledende bransjetidsskrifter.

"Du forlater programmet med en solid forståelse av hvorfor bransjen fungerer slik den gjør," sa Shawna Turner, hovedløsningsarkitekt hos Nike. "Du får se under panseret. Det handler ikke bare om hvordan man skal manipulere teknologien. Det handler også om å lære 'hvorfor'. Hvis du vil bli leder, må du vite 'hvorfor'. ”

Graduate Certificate Programs

SANS Technology Institute kandidateksamenprogrammer ble designet med to målgrupper i tankene.

For arbeidende fagpersoner innen IT og informasjonssikkerhet som ikke er i stand til å delta i det fullstendige mastergradsstudiet i informasjonssikkerhetsteknikk, men som vil ha fordel av å ta alle de 3 tekniske hovedkursene som kjernen i masterstudiet, tilbyr høyskolen denne kandidaten sertifikat program:

  • Cybersecurity Engineering (Core)

For arbeidende informasjonssikkerhet og IT-fagfolk som har en etablert teknisk base og søker å utdype sine evner innen spesialiserte områder innen informasjonssikkerhet, tilbyr høyskolen høyt tekniske, praktiske doktorgradsutdanningsprogrammer innen disse områdene:

  • Penetrasjonstesting og etisk hacking
  • Hendelsesrespons
  • Industrial Control Systems Security
  • Cyber Defense Operations

"Å tjene et doktorgrad fra SANS er det som virkelig fremskyndet karrieren min," sa David Cox, sjef for Cyber Threat Management ved EY. "De tekniske ferdighetene jeg lærte i programmet har gitt meg selvtilliten til å lede teamet mitt og forberede dem på nye utfordringer."

Undergraduate Certificate Program

SANS Technology Institute 's grunnleggende sertifikatprogram i Applied Cybersecurity ble designet for studenter og karrierer som vil ha en rask Pathway inn i nettarbeidsstyrken. Ingen tidligere cyber-erfaring er nødvendig for dette programmet, men søkerne må ha fullført minst to års college.

Vårt studenterprogram er designet og undervist av bransjeledere, og gir kunnskap, verktøy og teknikker som er nødvendige for å starte en cybersecurity-karriere. I praktiske kurs undersøker studentene våre problemer som påvirker komplekse og sammenkoblede IT-systemer, lærer å bekjempe vanlige trusler mot verdifull data og fremkomme med praktiske ferdigheter arbeidsgivere søker.

130865_ACSimage.jpeg

Særskilte attributter

GIAC-sertifiseringer

Tjen bransjeanerkjente GIAC-sertifiseringer gjennom hvert program som validerer ferdighetssettet ditt.

fleksibilitet

Velg mellom en rekke leveringsalternativer for online og personlige kurs, inkludert 100% onlinealternativer for hvert program.

Fagkunnskap

Studer med bransjeledere fra cybersecurity, som er noen av verdens beste instruktører.

Et sterkt nettverk

Bli med i et nettverk av fagfolk som Joshua Lewis, MSISE '18 og VP for Threat Intelligence & Incident Response i Umpqua Bank, kaller "noen av de dyktigste studentene og lærerne i bransjen."

Verdivurdering

Hvis du ser nøye på en rekke høgskoler som tilbyr studenter- eller studenterprogram innen informasjonssikkerhet, vil du innse at sikkerhet bare er ett fag som institusjonen tilbyr, ofte med vekt på teori. På SANS Technology Institute er cybersecurity alt vi lærer. Våre praktiske, karrierefokuserte kurs er designet, undervist og regelmessig oppdatert av noen av de beste ekspertene innen cybersikkerhet. Alle våre mer enn 125 fakultetmedlemmer jobber på feltet. Det du lærer i klassen, kan du søke umiddelbart på jobben.

" SANS Technology Institute kurs er fullt tilpasset det som skjer i bransjen," sa studenten Karim Lalji, som er administrerende sikkerhetskonsulent ved TELUS. "Kursmaterialet oppdateres kontinuerlig basert på ny utvikling innen cybersikkerhet. Det er strengt, utfordrende og relevant. ”

Våre studenter og fakultet danner et fellesskap av engasjerte utøvere som varer lenge uteksaminert. Våre kandidater forteller oss gang på gang at å tjene SANS-grad var vendepunktet for deres karriere. Dette er den vi er. Dette er vår verdiproposisjon.

130866_IR.jpg

Alternativ for kursleveranse

Fleksible nettbaserte sikkerhetsprogrammer som oppfyller timeplanen din

Sinnet ditt har ingen grenser. Hvorfor skal college? Våre live- og online-kursalternativer er designet for å passe til livet ditt og hvordan du liker å lære. Alle programmene våre har et 100% online alternativ, slik at du kan fullføre en amerikansk-basert grad eller sertifikat uten å forlate hjemmet ditt.

Online: OnDemand

Online, tempoløs instruksjon optimaliserer fleksibiliteten, slik at du kan lære i ditt eget tempo hjemmefra eller på jobb og spole tilbake innhold når som helst.

Online: Live online

Studer hjemmefra - og spar på utgifter til reise og losji - skjønt live, interaktive økter med SANS-instruktører og praktiske laboratorier i et virtuelt miljø.

Personlig, oppslukende instruksjon

Delta på oppslukende ukeslange kurs som holdes over hele landet og rundt hele verden gjennom året. Møt medstudenter og instruktører personlig og har sjansen til å delta på spesielle arrangementer, NetWars, leverandørpresentasjoner og mer.

Steder

Steder
  • Bethesda

    11200 Rockville Pike, Suite 200, , Bethesda

    Spørsmål