Keystone logo
Santa Monica College California

Santa Monica College California

Santa Monica College California

Introduksjon

Du har kommet til et spesielt sted. Vi tror at Santa Monica College tilbyr en enestående og unik pedagogisk opplevelse. Vi tror også at vi gir et vell av ressurser til samfunnet.

Hva gjør oss spesielle? Bortsett fra vår faglige dyktighet, har vi funksjoner som er unike for oss - inkludert John Drescher Planetarium; den vakre brede scenen på SMC Performing Arts Center, et premierested for scenekunst; og Center for Media and Design som huser programmer som bachelorgraden i interaksjonsdesign.

Santa Monica College - en toårig samfunnshøyskole akkreditert av Western Association of Schools and Colleges - åpnet i 1929 med bare 153 studenter. Det har nå vokst til et blomstrende campus med mer enn 32 000 studenter og tilbud innen mer enn 100 studieretninger.

Vi har en imponerende akademisk registrering. Vi er ledende blant statens 116 samfunnskollegier når det gjelder å overføre studenter til University of California, University of South California, Loyola Marymount University og andre fireårige studiesteder.

Santa Monica College er en av de rimeligste institusjonene for høyere utdanning i verden. Og vi har et aktivt kontor for finansiell hjelp og stipend som hjelper deg med å få midlene du trenger å betale for studiene.

Steder

  • Santa Monica

    Pico Boulevard,1900, 90405, Santa Monica

    Spørsmål