Keystone logo
Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Staatlich Anerkannte Physiotherapie Schule Ortenau

Introduksjon

FILOSOFI

Folk er i hjertet av det vi gjør

En kjærlighet til å jobbe med mennesker og nytelsen av fysiske aktiviteter er grunnleggende egenskaper til en fysioterapeut. De er kvaliteter som kommer frem og hjelper dem daglig, spesielt når de jobber sammen med pasientene. Nære mellommenneskelige relasjoner og samarbeid spiller en viktig rolle - dette er også tilfellet på Ortenau School of Physiotherapy. Dette skyldes at karrieren til fysioterapi, i samsvar med måten vi lærer på, ikke bare ser på pasientens kropp, men på personen som helhet.

Vi, medlemmene av skoleledelsen, ser oss selv som kollegaer som arbeider med våre studenter, alltid tilnærmet og på plass for å tilby dem støtte. Vi streber etter å skape en hyggelig atmosfære der våre studenter føler seg hjemme og kan leve og lære uten press eller stress. Videre tar vi sikte på å støtte dem i å utvikle en realistisk forståelse av kvaliteter som trengs for å fungere som fysioterapeut. Treningsnivået som tilbys er ekstremt høyt. Enda viktigere er imidlertid den daglige opplevelsen at folk er i sentrum av alt vi gjør.

Førsteklasses opplæring

Kvaliteten på vår undervisning har gjort Ortenau School of Physiotherapy til et internasjonalt anerkjent og akkreditert treningssenter. Støttet av et team av erfarne lærere som består av universitetsprofessorer, spesialistlærere og fysioterapeuter, bruker våre studenter tre år med intensiv studier av hver detalj av de ulike tverrfaglige, teoretiske og praktiske aspektene av yrket.

Ved oppgradering vil studentene kunne gi praktisk behandling og anvende teknikker på en metodisk måte. I tillegg vil de være mer i stand til å se sine pasienter helhetlig. Interpersonell ferdigheter og empati spiller en viktig rolle i å praktisere vårt yrke. Guider av lærerne våre opplever og føler hvordan våre egne kropper beveger seg for å utvikle forståelse for pasientens forhold.

Ortenau School of Physiotherapy samarbeider med sykehus i hele Tyskland, Frankrike (spesielt Alsace) og Sveits. Vår beliggenhet i Sør-Baden, i nærheten av franske og sveitsiske grenser, gir oss mulighet til å opprettholde våre faglige relasjoner med kolleger fra disse etablissementene, og samarbeide tett med vår partnerskole i nabolandet Strasbourg. Våre studenter drar nytte av måten vi samarbeider med våre naboer, og fra vår nærhet til utmerkede forskningscentre som Freiburg, Karlsruhe og Strasbourg.

Parallelt med vår standardopplæring tilbyr vi spesialiserte avanserte klasser som overfører de nyeste funnene innen medisin og fysioterapi. Våre studenter kan delta i disse spesialiserte klassene både under og etter at de har fullført opplæringen. Ideer bidratt av eksterne deltagere og livlige diskusjoner, hjelper elevene å se ulike felt fra mange ulike perspektiver. I tillegg hjelper disse øktene ofte elevene til å forfalske kontakter som kan hjelpe dem når de går inn i arbeidslivet.

Bevegelse

Vi fokuserer på mennesker mens de beveger seg. Det er derfor selvsagt at gjennomsnittlig skoledag er svært variert og ser våre studenter alltid på farten. Bevegelse er også en integrert del av aktivitetene som tilbys for dem å forfølge i fritiden. Schwarzwald og Vosgesfjellene er praktisk talt utenfor døren og er en åpen invitasjon for å komme seg ut og få dem til å komme seg ut og komme i vakre naturskjønne omgivelser. Velholdte sykluser og turstier rundt Eckartsweier, samt lokale fasiliteter for fotball, friidrett og gymnastikk, tilbyr andre gode muligheter for sport og rekreasjon.

Alternativt kan dagsturer til Freiburg, Karlsruhe, Strasbourg og Basel være perfekte for studenter som trenger en pause. Utenfor leksjonene tilbyr vi gratis kurs i emner som aerobic, tai chi, qigong og akademisk tegning. Disse er ment å hjelpe elevene til å slappe av, samtidig som de forbedrer selvbevisstheten og oppfatningen av sine egne kropper.

Det er alltid spennende å se hvordan våre studenter trekker på sin personlige bevegelsesopplevelse, og inspirert av de ulike aktivitetene vi tilbyr, forplikter seg fullt ut til å oppnå sine faglige mål. Dette er nøkkelen, for det er bare gjennom slike personlige erfaringer at de blir klar over at menneskekroppen er mye mer enn summen av dens deler.

utplasseringer

Fysioterapeuter jobber i ulike spesialiserte medisinske områder, og karrieren tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og muligheter, helt opp til å eie privat praksis. Vi viser våre studenter alle mulighetene som er tilgjengelige for dem og støtter dem aktivt for å finne sin personlige spesialisering innen fysioterapi.

Som en del av et grenseoverskridende nettverk kan vi sette dem i kontakt med kolleger og institusjoner som arbeider på disse områdene. Fra det andre året av kurset gjennomfører studentene veilede arbeidsplasser i utvalgte institusjoner i Baden-Württemberg, Alsace og Tyskland.

De kliniske stedene består av 1600 timer totalt delt i spesialiserte segmenter. De danner en intensiv del av treningen og er et avgjørende skritt for å sikre en vellykket faglig fremtid. Ingen andre steder vil elevene oppleve forventningene og kravene til de valgte yrkene mer direkte enn når de faktisk trener dem. De som starter i sin karriere har muligheten til å finne ut hvor mye fysisk og psykisk stress de kan tåle, ta tålmodighet og utholdenhet til testen, og bruk disse nye innsiktene til å omdefinere deres personlige mål.

En skole i hjertet av samfunnet - campus

Fysioterapi innebærer å hjelpe hver enkelt til å finne den beste måten å få en fullstendig følelse av velvære på. Denne filosofien gjenspeiles i skolens sosiale miljø. Å leve og lære i samfunnet av Eckartsweier, hvor skolen ligger, er preget av tette mellommenneskelige relasjoner, samarbeid og lokalbefolkningenes South Baden-sjarm. De fargerikt malte, moderne skolebygningene passer perfekt til landsbyens tradisjonelle bindingsverkshus, som blander seg inn i de idylliske, landlige omgivelsene som en varm fargestreng. Komplementere hverandre perfekt, campus og landsby forener som en. Våre studenter kommer fra hele Europa, noe som gjør Eckartsweier til et levende møtested for en rekke kulturer. Den utmerkede infrastrukturen med en rekke butikker og fritidsfasiliteter, samt den avslappede levemåten, gir levende på kanten av Schwarzwald en svært hyggelig opplevelse. Disse perfekte omgivelsene hjelper elevene til å lykkes i å forstå og oppleve karrieren innen fysioterapi.

Steder

  • Staatl. anerkannte Physiotherapieschule Ortenau gGmbH Birkenstraße 5 (entrance Willstätterstraße) 77731 Willstätt-Eckartsweier Germany, , Germany Online

Spørsmål