Keystone logo
© Eva Dang
Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Introduksjon

Stratford College gir opplæringen tjenester for høy kvalitet britiske utdanningsprogrammer og workshops lokalt og internasjonalt.

Stratford College er basert i Telford, Storbritannia med sentre i London og Abuja (Nigeria). Vi tilbyr også kurs gjennom fjernundervisning.

Vi er forpliktet til å gi topp kvalitet utdanning og utviklingsmiljø. Våre studenter nytte av intensiv undervisning og en dedikert stab. Vi kombinerer tradisjonelle verdier med en moderne tilnærming og teknologi for å sikre at alle kursene er levert og lærte på den mest effektive og effektiv måte for å lykkes.

Våre programmer er utviklet og levert i samarbeid med anerkjente britiske institusjoner og er normalt utnyttes fra en online plattform som mater tutorial akademier i Storbritannia og i utlandet.

Våre studenter basert utenfor Storbritannia er i stand til å få et globalt anerkjent, britisk kvalifikasjoner uten å måtte reise til Storbritannia. I tillegg har alle våre kurs garantere progresjon for videre studier ved institusjoner i Storbritannia. Dette gir våre internasjonalt basert studentene fleksibilitet til å starte sine programmer i sine respektive land, og fullfører i Storbritannia eller vice versa hvis ønsker det.

Alle våre internasjonale akademier fungere som profesjonelle skoler som gir undervisning for elever som gjennomgår våre internt tildelt programmer eller uavhengig arrangert eksamen for kurs / kvalifikasjoner som tilbys av andre universiteter eller høgskoler. Studentene får ansikt til ansikt undervisning og støtte fra godt utdannet personell på sitt lokale akademi for programmer som administreres og vurderes fra vår college i Storbritannia gjennom fjernundervisning.

Steder

  • Telford

    1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

    Spørsmål