Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Introduksjon

Ligger i sentrum av Los Angeles, SCI-Arc er et senter for innovasjon og en av landets få uavhengige arkitektskoler.

Melding fra direktøren

SCI-Arc er alltid å utvide og øke sine ambisjoner. I vår globaliserte tidsalder, design teller som aldri før, og vi har kapasitet til å forbause verden ved å vise alle de forskjellige måtene som design kan forvandle den.

Formålsparagraf

SCI-Arc oppgave er å reimagine få de kanter av arkitektur, utdanne arkitekter til å engasjere seg, spekulere, og skape noe nytt.

History of SCI-Arc

SCI-Arc ble grunnlagt i 1972 i Santa Monica av en gruppe lærere og studenter som ønsket å nærme arkitektur fra en mer eksperimentell perspektiv enn tradisjonelle skoler som tilbys.

Mennesker

SCI-Arc ledelse, lærere og ansatte kommer fra ulike bakgrunner og land, reflekterer globalism av institusjonen og dens student body.

Facility

SCI-Arc innenfor sitt kvart mile lange campus, gir studentene en integrert pakke med ressurser som støtter faglig fremgang og eksperimentering.

Akkreditering

Lavere og høyere profesjonelle grader tildelt av SCI-Arc er akkreditert av både National Architectural Godkjenning Board (Naab) og den vestlige Association of skoler og høyskoler (WASC).

Støtt skole

SCI-Arc er avhengig filantropisk støtte fra alumni, foreldre og venner til å opprettholde vår verdenskjente pedagogiske programmering.

Eiere

SCI-Arc tar stolthet i å rekruttere og beholde de beste og smarteste kandidatene for en karriere i SCI-Arc, og er dedikert til å skape et kulturelt rike, kunstnerisk, mangfoldig arbeidsmiljø.

Steder

  • 960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

Spørsmål