Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

Introduksjon

1

Om San Diego Flight Training International

Velkommen til San Diego Flight Training International i det vakre Sør -California. SDFTI er en sertifisert og godkjent alt = "14alt =" 1 skole med flygtesteksamen og har uteksaminert profesjonelle piloter siden alt = "1989. SDFTI har hjulpet hundrevis av ambisiøse piloter med å oppnå sine profesjonelle flyopplæringsmål med en skinnende sikkerhetsrekord. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å gjøre det samme. Vi tilbyr en enestående atmosfære for å fullføre luftfartstreningen, og Montgomery Field (San Diego) har i gjennomsnitt mer enn 350 flytreningsdager i året på grunn av det gode været. San Diego har også et varmt og tørt klima, vakre strender og turistattraksjoner i et trygt og uformelt miljø. Det kontrollerte flytrafikksystemet og en blanding av lange hvite havstrender, fargerike ørkener og robuste snødekte fjell i området gjør San Diego til mest ideelle og vakre flyplassopplæringssted i landet. Din beslutning om å velge flyskole er et viktig skritt, og nylige undersøkelser viser at en kritisk forskjell for erfarne studenter ts er stilen og kvaliteten på undervisningen som er tilgjengelig. Dette er området der SDFTI scoret høyest i en nylig uavhengig markedsføringsundersøkelse. Hvert kurs har en pensum som er utviklet for å flytte deg gjennom så effektivt som mulig med vekt på struktur, sikkerhet og kvalitet. Våre kandidater er ekstremt vellykkede med å nå målene sine. Nesten alt = "100% består sine skriftlige tester på første forsøk og mer enn 80% består sin praktiske flygetest med bare ett forsøk.

Hvorfor velge SDFTI ?

2

Fordi SDFTI tilbyr opplæring i verdensklasse og har vist seg å være vellykket ... Vi har trent piloter her i San Diego-området i godt over alt = "20 år.

STRUKTUR Vi gir deg den typen strukturert trening som alle flyselskaper ønsker når de skal velge de beste menneskene til de mest ettertraktede posisjonene på et flydekk. Vi tilbyr opplæring under både del 61 og del 141 med undersøkelsesmyndighet som foreskrevet av Federal Aviation Regulations (FAR).

FORBEREDELSE AV INTERVJUER Hver student får jobbintervju og forberedelseskunnskaper for å få en jobb med det største antallet flyselskaper som er tilgjengelig i bransjen. Det er mer enn BARE et intervju; det er en karriere du ønsker ... vi får deg dit raskt, effektivt og trygt.

TRENINGSMILJØ Det er mer enn dager i året du kan fly, det er det totale timetallet og komforten du trygt kan oppleve dem i. PÅ SDFTI drar du fordel av Sør -California flyopplevelse, som gir deg den største muligheten til å logge timer dag etter dag.

DIVERSITET I TERRENN På en enkelt flytur kan du enkelt gå fra 70 miles med strender ved havet til innlandsdaler til milt høye fjelltopper til ørkenparkene i Anza-Borrego til en landbruksrik Imperial Valley og Salton Sea. Du har muligheten til å oppleve mer her enn noe annet sted.

FORSKJELL AV LUFTFART OG LUFTFORT Det er mer variasjon innenfor alt = "20 miles fra SDFTI enn noen annen skole på planeten. Fra flere Bravo kommersielle og militære operasjoner til klasse 8 kontrollerte sivile luftingsbaner for små ukontrollerte striper. Her har du muligheten til å bli utsatt for praktisk talt alt du finner i karrieren din. Vi har også en av to "tower en route" -korridorer tilgjengelig i USA.

NEWEST AIRCRAFT SDFTI eier, driver og vedlikeholder en 15 flyflåte. Dette inkluderer komplekse fly med to og en motor, og den nyeste samlingen av Cessna 17alt = "2 -er i regionen, inkludert Garmin® G1000® -utstyrt glassflygdekk.

Visumkrav

SDFTI er autorisert av USAs regjering til å melde ikke-immigrant-alien (internasjonale) studenter og Resident Aliens inn i flytreningsklasser. Dette krever at du starter den raske og enkle M1 Visa-prosessen. Mange av våre internasjonale studenter ser etter et raskt og økonomisk kommersielt program fra start til slutt som inkluderer FAA Private, Instrument, Commercial og Multiengine-programmene. Internasjonale studenter kan også velge å trene i vår nye og moderne flåte og velge hvilken som helst av de individuelle FAA-sertifiseringene og rangeringene for å fullføre et personlig studiekurs.

San Diego Flight Training International har myndighet til å utstede I-20-er som lar studentene få et studentvisum (M-1) gjennom deres respektive ambassade for å reise inn i USA for flytrening. Dette vil tillate utenlandske statsborgere å få et M1 VISA og deretter begynne sin flytrening i USA. Vær oppmerksom på at utenlandske romvesener kun kan trene på skoler som er I-20 autorisert. Manglende overholdelse av disse retningslinjene kan føre til utvisning. Vi aksepterer også overføringer av utenlandske romvesener som trener ved andre I-20 godkjente og autoriserte flyskoler. Dette er en veldig enkel prosess, og når det gjøres riktig vil det ha liten innvirkning på treningen din.

Steder

  • San Diego

    8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Spørsmål