Keystone logo
Simmons College, Simmons School of Management

Simmons College, Simmons School of Management

Simmons College, Simmons School of Management

Introduksjon

Simmons School of Management ligger i Boston, Massachusetts, og har tre Graduate-nivå forretnings programmer: MBA, Health Care MBA, og Masters of Science in Management-programmer. Det er den ledende senter for nyskapende undervisning, forskning og diskurs om kvinner, ledelse og styring.

Simmons MBA tilbys i en akselerert 16-måneders fulltids format eller tre år deltid format. Simmons School of Management tilbyr den eneste AACSB-akkreditert MBA program utviklet eksklusivt for kvinner, og programmet har blitt rangert som nr 1 i Opportunity for kvinner ved Princeton Review for 5 år på rad.

Simmons Health Care MBA er både AACSB og CAHME akkreditert, og utdanner kvinner og menn til helsevesenet ledelse. Dette er strategisk utformet treårig program inneholder styrkene til vår nasjonalt anerkjent MBA-programmet med kompetansen til våre helsetjenester fakultetet og en omfattende helsevesenet pensum.

Simmons Masters of Science in Management-programmet er utformet for å forberede menn og kvinner fra et mangfoldig sett av akademiske og profesjonelle bakgrunn for styring og ledelse suksess i dagens konkurranseutsatte globale økonomien. Faget vil utgjøre en pakke med foundation nivå forretnings kurs som gir grunnleggende virksomhet kunnskap og mestring i ledelse.

Steder

  • Simmons College School of Management 300 The Fenway

Spørsmål