Keystone logo
Sinclair Community College

Sinclair Community College

Sinclair Community College

Introduksjon

Med en av de laveste undervisning priser i Ohio, Sinclair Community College er konsekvent rangert blant de beste og er forpliktet til å gi god utdanning.

Sinclair'S student til fakultetet ratio på 19-1 er blant de laveste på noe Ohio college. Sinclair ble grunnlagt som en YMCA college i 1887, og betjener over 30.000 hvert år, med over 330 heltidsstudenter deltar Sinclair i 2015.

Sinclair ligger i ligger i sentrum Dayton, Ohio. Dayton er den sjette største byen i Ohio, med en befolkning på ca 150 000; de omkringliggende Dayton storbyområder har 800.000 innbyggere. Hjem til Wright-Patterson Air Force Base og National Museum of the US Air Force, er Dayton kjent for luftfart og romfart, og har betydelig forskning og utvikling i luftfart og luftfarts engineering felt.

Dayton er en vennlig by til internasjonale studenter. "Velkommen Dayton" er et fellesskap initiativ som fremmer integrering av innvandrere i større Dayton-området og gjenspeiler filosofien om at mennesker med forskjellig bakgrunn, ferdigheter og erfaringer er viktige for oss

Steder

  • Dayton

    444 West Third Street, 45402, Dayton

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål