Keystone logo
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Introduksjon

Studenter fra 24 land delta 2016 Antai Global Summer Program

Åtti internasjonale studenter sluttet 2016 Antai Global Summer Program som ble vellykket åpnet på Xuhui campus på 4 juli. Studentene kommer fra 24 forskjellige land og regioner, inkludert Turky, Sveits, Spania, Australia, Italia, Marokko, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Sør-Korea, Canada, Tsjekkia, Slovakia, USA, Singapore, India, Malaysia og Kina. Mange kom fra topp universiteter som Oxford, University of Leeds, International University i Geneve, University of Economics i Praha, University of Sydney, Universitetet i Melbourne, University of New South Wales, KAIST fra Sør-Korea og Zürich University of Applied Sciences. I Master spor, mer enn 50% av deltakerne er utenlandske MBA-studenter, med en gjennomsnittsalder på 29.

Under åpningsseremonien, professor Wan Guohua, Associate Dean of Antai College of Economics and Management (ACEM), velkommen ankomsten av studentene og levert varme bemerkninger. Etter det, internasjonalt samarbeid og Exchange Office of ACEM innført kursene og gitt nyttig informasjon om livet i Shanghai. Under nettverk session, introduserte studentene selv og sosialiseres med hverandre. Senere på ettermiddagen, gruppen begitt seg ut på en tur til landemerker Shanghai inkludert Lujiazui, SWFC og Hong Kong Plaza, har en smak av den lokale forretningskultur og en spennende start for moro og givende opplevelse lovet for de neste ukene.

Etter å ha studert i tre uker i programmet, skal studentene få tre akademiske kreditter utstedt av Shanghai Jiao Tong University. Med «Learning Business and Culture in China", fokuserer Antai Global Summer Program på kinesisk økonomi og ledelseskurs, bedriftsbesøk, kinesisk språk og historie workshops, og kinesisk kultur. I sommer skal studentene delta i workshops og bedriftsbesøk til Shanghai Circuit, GE, BBDO, Coca-Cola, IBM og 3M. Bortsett fra akademiske og kinesiske språkkurs, vil kulturelle aktiviteter som keramikk-making, te, matlaging og kalligrafi også hjelpe dem å oppleve sjarmen til Kina.

Antai Global Summer Program er den første engelskspråklige sommerprogram organisert av ACEM for internasjonale studenter. Det hjelper college for å tiltrekke seg en mangfoldig studentmasse, øke internasjonal synlighet og fremme internasjonalisering.

1.Accommodation

I løpet av programperioden, blir elevene plassert i et tre-stjerners leilighetshotellet på Xuhui campus, som er innenfor 15-minutters gangavstand fra Antai college. To studenter av samme kjønn vil dele en standard rom. Rommet er utstyrt med TV, air-condition, gratis internettilgang, dusj messe, hårføner etc.

2.Campus

Xuhui campus er en av de fem vakreste studiestedene av Shanghai Jiao Tong University. Det er der universitetet ble etablert i 1896 som Nan Yang Public School, som vitner om dens historiske utvikling de siste 115 år.

Skilte ulike arkitektoniske stiler av sine bygninger, Xuhui campus oppført som "Heritage Architecture" av Shanghai Municipal Folkets regjering. Disse symbolske bygninger omfatter bibliotek, stadion, fakultet sentrum, museet for universitetshistorie, etc., som alle er bygget for å forenkle og berike studentenes studier og livet på campus.

Ligger på Huashan Road, Xuhui campus i gangavstand fra Xujiahui Central Business District, som er en av de mest dynamiske forretningsområdene i Shanghai. De ulike kjøpesentre, spise steder, teatre og andre fasiliteter er alle innen rekkevidde for å gi studentene en praktisk liv.

3.Shanghai

Shanghai er hjertet av Kinas økonomiske utvikling og et stort forretningssenter i verden. Det har hovedkontor med et stort antall verdens beste selskaper og har tiltrukket seg mange utenlandske investert finansinstitusjoner, altomfattende den pulserende og streng forretningsmiljø av denne kosmopolitiske byen.

Shanghai er også et populært turistmål kjent for sin rike samling av arkitektonisk markante bygninger og historiske landemerker som The Bund. Den omfattende og voksende skyline av Lujiazui-området i Pudong-distriktet er beskrevet som utstillingsvindu for den blomstrende økonomien i byen og landet. Andre attraksjoner i byen inkluderer de rike kulturelle steder og hendelser og ulike typer lokale delikatesser.

Steder

  • Shanghai

    No. 1954 Hua Shan Road, 200030 Shanghai, Shanghai

    Spørsmål