Keystone logo
Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Snow College (Community College)

Introduksjon

80848_Unknown-4.jpeg

OPPDAG UTAH

Utah er skulpturert av vind, vann og tid, og er hjemsted for fantastiske nasjonalparker, shopping i verdensklasse og en rekke rekreasjonsmuligheter. Som stat nr. 1 i landet for jobbvekst, er det ikke noe bedre sted å få en utdannelse med fokus på å forberede studenter til å lykkes i det globale markedet.

Beste college i Amerika!

Snow College er konsekvent rangert som en av de beste utdanningsinstitusjonene i landet, noe som gjør det til det perfekte stedet for studenter som ønsker å oppnå akademisk suksess i et morsomt, trygt boligmiljø. Med studiesteder i Ephraim, Richfield og et online-alternativ, kan studentene fullføre grader i Associate of Arts, Science eller Applied Science, med mange spesialiserte, kortsiktige fagopplæringssertifikater og vitnemål, inkludert bachelorgrad i programvareingeniør og bachelorgrad i musikk med vekt på kommersiell musikk.

Du finner alt du trenger for å lykkes med utdannelsen din ved Snow College, og med de laveste boligene, undervisningen og gebyrene i staten Utah kan du gjøre det uten å bryte banken.

80850_IMG_03791.jpg

CNN Money rangerte Snow College #6 for sine høye eksamener og/eller overføringshastigheter til et fireårig universitet. TheBestSchools.org ga høykommentarer til Snow College, ikke bare for å ha den rimeligste undervisningen i staten, men studentenes evne til å vise nødvendige ferdigheter for å komme inn i arbeidsstyrken etter fullført grad. Washington Monthly rangerer Snow College over resten for å gi studentstøtte og et miljø for studenter der de kan trives og lykkes. Ratemyprofessors.com baserer sin rangering på studentgenererte undersøkelser av klasseromsopplevelsen, og rimelige høyskoler oppretter sine rangeringer basert på rimelig pris og tildeling av stipendmidler.

81097_Capture.JPG

81098_Capture1.JPG

Steder

  • Ephraim

    150 College Ave, 84627, Ephraim

Spørsmål