
Sommerkurs in
Summer Course - French gastronomy
Sorbonne University - Summer School

Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Paris, Frankrike
Språk
Fransk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 uke
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 450 / per course
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
I programmet:
Historien om fransk gastronomi og kjøkken
Fabien Faugeron, historie, fakultet for bokstaver ved Sorbonne University
Gastronomi, et fransk unntak
Gilles Fumey, geografi, fakultet for bokstaver ved Sorbonne University
Brød, vin og oster: kulturelle bestselgere
Gilles Fumey, geografi, fakultet for bokstaver ved Sorbonne University
Hva er et "lokalt produkt"?
Vincent Moriniaux, geografi, fakultet for bokstaver ved Sorbonne University
Kurs i fransk.
Uke 1: 26. til 30. juni 2023 fra 9:30 til 12:30.
HVOR
Uke 2: 3. til 7. juli 2023 fra 9.30 til 12.30.
Billettlenke : avhengig av tilgjengelighet.