Keystone logo
Spain Business School

Spain Business School

Spain Business School

Introduksjon

Spain Business School er en digital innfødt skole, leder i dannelsen av private, uavhengige og flertall digitale virksomheter med en veldig viktig sosial funksjon. Vi kan indikere at vi står overfor en av få sosiale handelshøyskoler hvis ikke den eneste. Den består av aktive fagpersoner og ledere som ønsker å dele sin erfaring som gir verdi til samfunnet. Vi vil tjene og trene talentfulle mennesker, uavhengig av alder, rase eller kvalifikasjoner. Vi forsterker også utdanningsforslaget med kvaliteten på universitetets mastergrader.

Spain Business School fokuserer på forretningsopplæring, markedsføring, cybersikkerhet, big data, juridisk og operativ, etter en høykvalitets eLearning-metodikk som nå brukes av verdens ledende handelshøyskoler.

Spain Business School er til stede for å oppnå anerkjennelse av det internasjonale samfunnet som opplæring i digital digital kvalitet takket være lærerpersonalet, den høye etterspørselen fra de akademiske programmene og det konkurransedyktige kostnadssystemet. Det man trodde (digital transformasjon) var en fremtid, og nå er det en veldig reell gave, vi så det som til stede i 2012.

Mission

Oppdraget og visjonen til Spain Business School

 • At du er hovedpersonen i din læring
 • De veileder beslutningstaking. Vi gir deg ikke svarene. Du lærer å svare på spørsmål som jeg aldri har stilt deg før
 • Fokus på kvalitet og service.
 • Den formative vekst i samfunnet.

verdier

Verdiene er basert på enkeltpersoner og bedrifter er fellesskap av mennesker.

 • Respekt for andre, personlig og profesjonelt. Business folk-sentrert ledelse.
 • Spirit of service og god kvalitet som et middel for godt arbeid.
 • Ydmykhet, evne til å lære og lytte.
 • Integritet og teamarbeid.
 • samfunnsengasjement.
 • Internasjonalisering.
 • Entreprenørskap.

SBS kunnskapsopplevelsesmetodikk

Verden har endret sine regler. Den digitale transformasjonen har akselerert 6 år, og utdannelsen er transformert. Vi så veien allerede for 7 år siden. Derfor, hvis du vil studere i en høyytelsesmetodikk som har blitt testet i mange år, kan du studere ved Spain Business School .

Læringen vår er opplevelsesmessig og krever en høy grad av engasjement og dedikasjon, akkurat som et ansikt til ansikt-program, men med fordelen av fleksibilitet som bare kvalitet på nettet kan gi.

Vi bruker ”smidige” undervisningsteknikker der du vil ha mål hver uke og læreren vil være din guide, din mentor. Mellom ukene blir fleksibiliteten laget av deg. Vi fremmer sosial og samarbeidslæring fordi foreløpig læring skjer overalt, og et annet av målene dine er å lære å lære, noe som skjer gjennom observasjon og erfaring i å gjennomføre praktiske saker.

Og i alt dette spiller teknologien en viktig rolle. Av denne grunn har vi på Spain Business School utviklet vår skreddersydde plattform for dette i forkant av pedagogisk innovasjon og, viktigst av alt, for at du skal maksimere læringen din, og dermed sikre den beste tilpasningen til endring, hovedkarakteristikken i dagens samfunn. Vi forvandler trusselen om endring til en mulighet

Din deltakelse er veldig viktig og forbedrer dermed læringen vår ved å gjøre modell, det vil si å lære å gjøre, øve, forstå situasjonen og handle, alene, som et team, i samarbeid og alltid med veiledning av din mentor.

Det endelige målet med opplæringen vår er å forbedre din kritiske og kreative tenkning slik at du lærer å tenke og fra å tenke kan du analysere situasjoner, problemer for å ta riktige beslutninger.

LÆR PÅ NETT. Erfaringsmessig læring

Kombiner arbeidet ditt, familielivet, fritiden din med vår erfaringsmessige metode. Vi garanterer suksess med vår forstyrrende metodikk, bevist i mer enn 7 år og mer enn 20.000 studenter.

Vi er ledende innen nettopplæring!

LÆR PÅ NETT. PRESENTIAL STUDIE. HYBRIDMETODOLOGI. Erfaringsmessig læring lagt til å leve opplevelsen i første person.

Hvis du også er interessert i nettverk, kontakt med lærere, opplevelsen av å studere i Europa, ikke nøl. Lev SBS-opplevelsen!

Du kan eksperimentere med en intensiv modell om sommeren fra 2 til 4 uker ansikt til ansikt er på heltid eller gjennom hele året ved hjelp av den utøvende metoden.

Med SBS kunnskapsavanserte plattform vil du aldri være alene, du vil aldri gå deg vill.

Ledende innovativ metodikk for å legge til kunnskap som overfører arbeid og kunnskap utover klasserommet. Teamarbeid, samarbeidslæring, case-analyse, innhold basert på praksis, med din fleksibilitet, fra veiledningen til læreren din og takket være ditt engasjement, engasjement og innsats.

Vi foreslår en enhetlig studiemetodikk med ukentlige klasser som forbedrer og forbedrer læringen din:

Læring ved å gjøre og samarbeidslæring

· Kunnskapsnettverk med praktisk agenda

· Evalueringstest. Evaluer basene dine

· CrowdLearning gjennom diskusjons spørsmål, forskning og bredde begreper.

· Individuell overvåking, forum og veiledning

· Live klasser. Studentene vil kunne følge klassene live og spilt inn. Følg også opp med lærerne og løse tvilene dine.

· Digital Business webinarer og masterclasses som forsterker din kunnskap

Men det som virkelig skiller oss ut

Du er hovedpersonen i din læring

Vi fremmer ditt engasjement

Eksperten administrerer og forbedrer det du lærer

Det har betydning hva du lærer

Vi forbedrer din kritiske tenkning

Du får reell, personlig tilbakemelding fra en bransjeekspert

Du lærer å svare på spørsmål som ingen noen gang har stilt før

Visumkrav

Hvis du vil komme for å studere i Spania, vil du lære hvordan du søker om visum. Her tilbyr vi deg mer informasjon av interesse for å løse alle dine tvil, men vi anbefaler at du går og informerer Spanias konsulat eller ambassade i din region.

Stipend og finansiering

Søk om stipendet ditt til Obra Social Spain Business School .

Mer enn 1 million euro hvert år for stipend.

Rangeringer

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Steder

 • C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

Spørsmål