Keystone logo
St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

St Nicholas Montessori College

Introduksjon

Hvorfor velge St. Nicholas Montessori

Vi har forberedt Irlands ledende Montessori-lærere og praktikere siden 1970. Vi er akkreditert av QQI og er et grunnlegger av det irske Montessori Education Board (IMEB) og av Higher Education College Association (HECA). Men enda viktigere:

Samlokalisert Montessori School and College

St. Nicholas Montessori College er den eneste leverandøren av den første lærerutdanningen som har sin egen skole. Studentene har uten sidestykke tilgang til virkelige og livlige tidlige år og primære omgivelser.

Studer i Dublins beste kystby

Studerende i hjertet av Dun Laoghaire, er St. Nicholas-studenter innebygd i den ideelle blandingen av vakker kystlinje, kafékultur, varmt og innbydende samfunn og noen av de beste puber i Irland. Og alt så lett tilgjengelig via DART, buss eller bil.

Historien om SMSI

St Nicholas Montessori College Irland sporer sin opprinnelse til slutten av 1940-tallet da Dr. Maria Montessori ga tillatelse til to engelske kvinner, Margaret Homfray og Phoebe Child, til å opprette et treningssenter for å undervise i Montessori-metoden i London. Dette var den første St. Nicholas College, og mange irere fullførte kurs der. I 1970 ble St Nicholas Montessori Society of Ireland grunnlagt av Sighle Fitzgerald og en gruppe likesinnede lærere. Det irske samfunnet drev workshops og kveldskurs i tilknytning til London treningssenter i mange år på steder i hele Irland for å sikre videre spredning av Montessori-metoden.

I 1980 ble høyskolens nåværende hjem, St Nicholas House i Dun Laoghaire kjøpt, og St. Nicholas Montessori School åpnet dørene. Peggy McClatchie var den første læreren, og Sighle Fitzgerald var rektor og direktør for college. I 1984 begynte college å levere sitt første kurs, et to-årig diplomkurs tildelt av London-senteret.

121235_121051_L1190480-copy.jpg

I 1994 fikk høgskolen utpekt status av Irlands National Council for Educational Awards (NCEA), det statlig godkjente organet for høyere utdanning. Dette gjorde det mulig for høyskolen å designe og utvikle et eget vitnemål for høyere utdanning og utdanning i Montessori-utdanning i tråd med nasjonale og internasjonale standarder, og ga omfattende opplærings- og karrieremuligheter for sine elever.

Gjennom 1990-tallet søkte og sikret høyskolen statsgodkjenning for et treårig nasjonalt vitnemål, et ett års etterfølgende studium og et høyere vitnemålsprogram for de som allerede har en lavere grad. Disse programmene har fortsatt å utvikle seg for å gjenspeile utviklingen og beste praksis innen pedagogiske metodologier, mens de til enhver tid overholder endringer i nasjonale og internasjonale utdanningsrammer.

I dag er høgskolen Irlands ledende leverandør av fagfolk i Montessori og de tidlige årene, og er unik ved at nivå 8 BA-studiene i Montessori utdanningsprogram gjør det mulig for nyutdannede å registrere seg under rute 4 hos Teaching Council of Ireland. Som et resultat er det mange hundre av St. Nicholas nyutdannede som jobber i hele det nasjonale skolesystemet i Irland.

121229_121050_1341-02A-G6L-SMI-3-6-CLASS-copy1.jpg

Steder

  • Dún Laoghaire

    Dún Laoghaire, Irland

Programmer

    Spørsmål