Baking and Pastry Arts
St. Louis Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
St. Louis, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Dette programmet vil tillate studentene å få den nødvendige teoretiske og praktiske kunnskapen for å bli en vellykket konditor. Begreper bakteori og ernæring; brød, rundstykker og bakerier; produksjon bakverk teknikker; og kakeproduksjon og dekorasjon vil legge grunnlaget for essensielle ferdighetsrelaterte ferdigheter.
Avanserte klasser i håndverks- og dekorativt brød; is og frosne desserter; sjokolade og praliner; moderne belagte desserter; og utstillingsverk og konditori vil tillate spesialisert opplæring i spesifikke konsentrasjonsområder for den ambisiøse konditoren. Det siste kurset, Baking and Pastry Arts Capstone, vil gi studenten en reell simulering av hva han kan forvente etter eksamen.