Keystone logo
Stanford Summer Session Programmeringsmetodikk
Stanford Summer Session

Programmeringsmetodikk

Stanford, USA

8 Weeks

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

22 Jun 2024

USD 6 860

På universitetsområdet

Introduksjon

Introduksjon til konstruksjon av dataapplikasjoner med vekt på moderne programvareingeniørprinsipper: programdesign, dekomponering, innkapsling, abstraksjon og testing. Det legges vekt på god programmeringsstil og de innebygde fasilitetene til respektive språk. Bruker programmeringsspråket Python. Ingen tidligere programmeringserfaring er nødvendig.

Detaljer:

CS 106A

Klassenummer: 2707

Kurskostnad: $6165,00

Befolkning: Videregående skole, lavere grad, nyutdannet

Enheter: 5

Interesseområde: Informatikk og ingeniørfag

Kursformat og lengde: Personlig, 8 uker

Instruktører: Chris Gregg

Datoer: 24. juni 2023 - 20. august 2023

Tidsplan: MTWTh kl. 9.45–10.45

Krysslister: ENGR 70A

Arrangementer og engasjement

workshops

Arrangert gjennom Summer Academic Resource Center (SARC), tilbyr vi en rekke pedagogiske workshops for å komplettere dine akademiske sysler. Forelesere som varierer fra Stanford-tilknyttede selskaper, samfunnspartnere og utdannede veiledere vil dekke et bredt spekter av emner fra akademiske ferdigheter til karriereutforskning. Tidligere workshops inkluderte skoleberedskap, programvareutforskning og bygging av ditt profesjonelle nettverk.

Stanford Spaces

Utforsk det intellektuelle økosystemet på Stanford-campus. Besøk museer som Cantor Arts Center, besøk unike campusplasser som d.school, Frost Amphitheatre og O'Donohue Family Farm, og bli kjent med det unike fellesskapet av selskaper og innovatører som samles i Stanford Research Park.

Stanford stemmer

Disse små samlingene gir deg en mulighet til å komme i kontakt med Stanford-fakultetet, stipendiatene og alumni for å høre om deres arbeid eller forskning, samt veien som førte dem dit. Still spørsmål og fortsett din intellektuelle utforskning – enten du tar et kurs om emnet i sommer eller bare er nysgjerrig.

Hvordan det fungerer

  1. Søk om å delta på vårt 8-ukers program.
  2. Motta og godta opptak.
  3. Meld deg på kurs når påmeldingen åpner i april.
  4. Delta som bolig- eller pendlerstudent.

Fasiliteter

Opptak

Om skolen

Spørsmål